Ким Кардашиян шокира всички с тялото, което показа по бански, наистина е странно (снимка)

Целият свят е наясно, че в живота на Ким Кардашиян е настъпил труден момент. Звездата се развежда със съпруга си Кание Уест след седем години брак.

Когато инстадивата се появи за първи път без годежния си пръстен, тя изглеждаше много щастлива.

Сякаш изобщо не се притесняваше за това, което се случва. Феновете й обаче скоро се разтревожиха за емоционалното й състояние. Причината за това е, че Ким просто се топи пред очите им.

Наскоро Кардашиян сподели няколко кадъра по бански в социалната мрежа. Тя рекламира собствената си линия и привлича вниманието отново със скандална визия. Този път обаче полуголите фотоси притесниха феновете й, които се питат „Какво се случва с Ким“. Според тях тя е неузнаваема и даже плашеща.

След развода, явно звездата започва да губи пищните си форми.

Трудно е да не забележим, че Ким наистина много е отслабнала. Разбира се, тя все още може да се похвали с пищни задни части и бедра, но ребрата на звездата направо се броят, а талията й е станала грозно малка.

За първи път Ким започва да сваля килограми през средата на март и сега очевидно вече се е отървала от още повече мазнини.

Верните й фенове все пак смятат, че тя изглежда зашеметяващо, но пък други се притесниха за нея и рязкото й отслабване.

Силно вероятно е Ким просто да не иска да показва емоциите си публично. Според мълвите тя преживява тежко раздялата с мъжа си. Кание е сменил телефонния си номер и напълно е прекъснал комуникацията си  с нея.