Райна отправи гола провокация и изпоти мрежата (Снимки)

Райна , която досега не си е позволявала да показва от себе си повече от необходимото, този път изненада приятно феновете си (особено мъжката им половина).

Пилето на поп фолка  се съблече чисто гола и предизвика бурни реакции сред последователите си.

Изпълнителката, която допреди няколко години изобщо не можеше да си представи, че ще свали всичко от себе си публично, днес го прави с един замах.

Под горещия кадър певицата е направила и ефектно словоизлияние, което допълнително накара страстите на феновете й да се разбушуват като за световно.

Райна гола

„Някои ще видят нежност, други перверзия, трети ще видят невинност, четвърти дяволитост, пети ще видят дързост, шести ще се възмущават, седми ще видят чувственост, осми ще сътворят куп причини в ума си, девети ще видят слънцето в косите ми, десети ще видят провокация… ИСТИНАТА е, че всеки ще разчете онова, което всъщност е „вътре“ в него….

Всичко, което виждаме в хората около нас, е свързано по един или друг начин с това, което е вътре в нас, с наши собствени парчета..

Колкото повече опознаваме вътрешния си свят-себе си, толкова по-способни сме да виждаме света извън нас…“, завършва прочувственото словоизлияние на певицата.