Бурак Йозчивит шашна всички с новата си визия – ето как изглежда вече (Снимки)

Красавецът Бурак Йозчивит , по когото въздишат хиляди жени на Балканите (и не само), изненада с пълна промяна във визията . Екранният Бали бей изненада своите последователи в Instagram, като смени коренно външния си вид.

Актьорът е толкова популярен, че всяка промяна във външния му вид става обект на коментари и обсъждания.

А новата му трансформация определено не остави фенките му безразлични.

Той публикува снимка, на която позира с приятел, а новата му прическа изуми всички.

Феновете му са свикнали да го виждат с малко по-дълга коса, но тя вече е доста по-къса. Освен това 36-годишният актьор вече е подстригал бретона си. И си е пуснал доста по-дълга брада отпреди.

Бурак Йозчивит визия

Миналата година Бурак преживя сериозна брачна криза със съпругата си Фахрие Евджен. Дори се заговори, че двамата са пред развод. Имаше спекулации, че актрисата страда от тежка следродилна депресия.

Актьорът пък се грижеше за тежко болния си баща, което допълнително усложни ситуацията в семейството им. Стигна се до там, че Фахрие дори напусна за известно време семейният дом. А Бурак замина на снимки, за да не е в конфликт със съпругата си постоянно. Както изглежда двойката е успяла да „изглади“ разногласията си, тъй като тази година той й посвети романтичен пост за Свети Валентин.

Двамата съпрузи имат един син — Каан. И дори му направиха профил в социалните мрежи, за да покажат пред света своето щастие от очакването му. Идеята им беше да защитят името му от посегателства, но инициативата им предизвика доста противоречия.

Според слуховете, промяната на Йозчивит е свързана с нов проект към „Нетфликс“. Засега няма потвърждение, нито информация относно сериала. Актьорът вече се снима в онлайн платформата за един проект, така че това няма да е новост за него. Засега Фахрие обаче не участва в тв продукции. И предпочита да си стои у дома със сина им.