Променен до неузнаваемост! Това Кристиан Костов ли е? СНИМКА

Кристиан Костов качи в своя личен Инстаграм акаунт галерия, съдържаща шест снимки, на които се вижда, че е пристигнал в София.

На кадрите, заснети в близост от Народния театър „Иван Вазов“, той стои пред обектива с чаша кафе в едната си ръка и лаптоп в другата, облечен в сиво шушляково яке и широк черен шал с дължина чак до коленете му. Визията му се допълва от черна кожена чанта, която младият певец е преметнал през рамо. Впечатление прави новата прическа на изпълнителя, който залагайки на ексцентрична визия доста често може да бъде объркан с млада дама.

„Първото ми пътуване от януари 2020 г. насам. Хубаво е да се върна обратно“, написа той към поста си, поставяйки сърце към посланието си.

Първата вечер от престоя си Кристиан прекара в хотел, предоставящ чудесна гледка към храм-паметник „Александър Невски“.

В средата на март Костов отпразнува своя 21-ви рожден ден с единайсет от най-близките си приятели в Москва. Тогава той сподели поредица от видео клипове и кадри, показващи как е преминал специалния му ден. Един от подаръците, които получи от гостите си, бе конзола PlayStation5. На част от фотографиите момчето позира в голямата баня на жилището си, между два балона с хелий, изписващи числото 21, седнал на ръба на вана. За хубавия повод той се бе спрял на сив раиран костюм с широка кройка.