Действат безкомпромисно: само 4 упражнения стопяват издайническите висменки между бедрата!

Съвременният начин на живот се отразява негативно върху нашата фигура, защото много от нас имат заседнал начин на работа. Свикнали сме да прекарваме свободното си време в гледане на телевизия. Така че няма нищо чудно във факта, че в тялото ни постепенно и прогресивно се натрупват мазнини!

Особено досадни са мазнинките в по вътрешната част на бедрата – мускулите, разположени там, се използват рядко в заседналото ежедневие и стопяването на тези мазнини е изключително трудно, дори и с упражнения и джогинг.

Ние обаче имаме за вас   четири специални упражнения, за да ви помогнем да се отървете от увиснала вътрешната част на бедрата.

Как да премахнете мазнините от бедрата

Присядане срещу стената
Опрете гръб в стената. Опирайки се с лопатките и опашната кост, пристъпете напред половин стъпка и разтворете крака на ширината на раменете. Държейки гърба си изправен, отпуснете колене надол, така че да оформите с бедрата ъгъл от 45 °.

упражнения за вътрешността на бедрата

Задръжте тази позиция в продължение на 30 секунди, а след това се изправете в изходна позиция. Правете 4 серии по 10 повторения.

Упражнение „жабешки скокове“
Изправете се, разкрачете крака на ширината на раменете, а след това седнете, без да вдигате петите от пода.

Опрете изпънатите си ръце в пода и, държейки гърба изправен, свалете задните части възможно най-близо до пода.

упражнения за вътрешността на бедрата

От тази позиция подскочете нагоре, като едновременно с това се обърнете на 45 °. Не трябва да скачате високо, достатъчно е да отделите и двата крака от пода. Направете 8 скока с въртене в една посока, а след това, постигайки по този начин пълно завъртане около оста си, направете още 8 подскока в обратна посока. След кратка почивка, направете още 3 серии.

Упражнение „Натискане на възглавница»
Седнете на стабилен стол (без колела). Вдишайте, стиснете между бедрата си възглавницата толкова силно, сякаш се опитвате да изстискате пълнежа отвътре. В рамките на една минута задръжте тази позиция, опитвайки се да дишате възможно най-равномерно. Повторете упражнението 3-4 пъти.

упражнения за вътрешността на бедрата

Упражнение „Повдигане на таза от лег  на една страна“
Легнете на една страна и се подпрете на долната предмишница, така че главата да е в една линия с гръбначния стълб. Изнесете горния крак отзад и, издишайки, леко повдигнете долния крак нагоре възможно най-високо.

упражнения за вътрешността на бедрата

Задръжте тази позиция за няколко секунди и се върнете към основното положение. Правете 4 серии от 10 пъти за всеки крак.

Редовното извършване на тези упражнения може да се засили вашите мускули и да направи хълбоците ви идеални. Опитайте и ще се убедите в резултата!