Внучката на Доган с кукленско розово погача-парти за 40-тия ден. Вижте малката принцеса (Снимки):

Както подобава на хора с техните възможности, синът и снахата на Ахмед Доган организираха вълшебно розово парти за традиционната бебешка погача на малката си наследница. Внучката на почетния председател на ДПС носи нежното име Ноел, а гордите мама и татко почетоха празника ѝ с  пищно парти .

Това стана ясно от профила в Инстаграм на майката на малката принцеса, Памела Жейнова , която публикува куп инстаграм истории от събитието, което беше решено в розово и с стил „Бамби“.

бебешка торта розово

Този ритуал е свързан с официалното представяне на новороденото пред роднини и приятели и с предричане на неговия бъдещ живот.

Не е ясна локацията, на която се е състояла погачата на бебето, но предвид украсата, всичко е било повече от вълшебно.

Розови и златни балони, приказни декори и различни по вид сладки изкушения, торта и питка са само част от изненадите, с които гостите на събитието бяха посрещнати.

розово бебешко парти

Внучката на Ахмед Доган получи куп луксозни подаръци, но лицето и на снимките отново бе скрито от широката аудитория в мрежата.

Много комплименти за визията си събра и чаровната майка на малката Ноел – Памела, която избра прелестен тоалет в бяло, декориран с голяма брошка.

Памела Жейнова бебе

Припомняме, че новината за наследницата на семейство Доган дойде на 10 март, а бебето се роди с мерки 2,650 кг и ръст 49 см.

Синът на почетния лидер на ДПС – Демир и Памела са горди родители и на момченце, което носи името Адмир.