Голяма промяна за Реджеп от Hell’s Kitchen! След броени дни отваря… (СНИМКИ)

Победителят от последния сезон на кулинарното риалити „Hell’s Kitchen“ Реджеп Бадев, отваря първия си собствен ресторант с голяма градина в София, а събитието се случва близо година, след като той положи подписа си за ресторант и в Пловдив.

Официалният си дебют в столицата Реджеп ще направи навръх Лазаровден (24 април, събота, бел.ред), а заведението ще носи неговото име и както може да се предположи – ще бъде фокусирано основно върху италианската кухня.

„Направихме едно приятно и уютно местенце в София, където може да се дегустира италианска традиционна кухня с истинска паста. Подбрал съм качествени продукти от Италия, а и не само от там. Искам да пренеса аромата и вкуса на тамошната кухня в центъра на столицата. Хубaвите вина също ще бъдат наша запазена марка“, категоричен е шеф Бадев.

Ресторантът му разполага с 80 места и подиум, който в топлите дни може да се превръща в изискана градина. Посетителите на заведението ще могат да се насладят и на т.нар. show cooking зона, която им предоставя възможността да гледат как се приготвя вечерята им.

„Това доставя комфорт на клиента, да вижда какво му се готви. Шеф готвач съм аз, а с мен работи екип от 6 души“, казва победителят от Hell’s Kitchen.

Шеф Реджеп Бадев не крие, че кулинарният рилити формат е сериозен трамплин за израстването на всеки готвач, но с отварянето на собствените си ресторанти вече показва на хората това, което е той самият извън телевизионния ефир, пише „Монитор“.

„Hell’s Kitchen беше голямо изпитание, което ме научи за пореден път, че трябва да се бориш, за да постигнеш това, което искаш. В кухнята трябва да си постоянен, да имаш качества, да ги показваш и доказваш, за да успееш да достигнеш до върха“, добавя още той.