Жената чудо Евелина Лютова: Разберете дали имате магия с този тест

Евелина Лютова, известна и като маг Ева, е наричана Жената чудо.

Тя е родена в китното градче Кюстендил през 1962 г. Още от дете проявява странности в характера си – умее да се усамотява и медитира по свой собствен начин, без да знае за способностите си.

В детските си сънища вижда това, което в момента се случва в живота ѝ – а именно тълпи от хора, на които говори тихо, спокойно, с медицинска терминология, без обаче да е лекар, и да им помага по някакъв странен начин без лекарства, но в същото време хората да стават по-здрави и по-здрави.

Независимо че не е искала да учи висше образование веднага след гимназията, животът и съдбата ѝ предоставят възможността да изучава китайска медицина, електроника, кибернетика, фитотерапия, хиромантия, ирисология, неконвенционална медицина и други сложни науки.

През 2000 г. присъства на международна конференция по скенер терапия, където бива изследвана нейната биоенергия с високочувствителен апарат, показващ състоянието на аурата и биоенергията. Изследването доказва завидно висока стойност на показателите, които поставят Евелина Лютова на едно от първите места в света в списъка с най-силните хора със способности за биоенергийно терапевтично и успокоително въздействие.

Съдбата я среща и с д-р Игнат Игнатов – основател на Научния институт по медицинска биофизика в София. Изследванията показват отново отлични показатели. Получава документ, който ѝ дава право да работи както в България, така и в чужбина. Известна е с дарбата си да разваля магии и да лекува дори от разстояние.

В помощ на хората Лютова е създала специален тест от 15 въпроса, чиито отговори показват дали имате направена магия и колко силна е тя. На въпросите се отговаря последователно, като отговорът може да бъде само „да“ или „не“. Ето ги и въпросите на маг Ева:

Чувствате ли се напоследък странно неспокойни без причина?

Сънувате ли понякога кошмари?

Чувствате ли, че някои хора не ви харесват без причина?

Обичани от вас хора започват ли да ви дразнят напоследък?

Имате ли странно дискомфортно усещане в корема понякога?

Получавате ли подуване и къркорене на червата понякога, обикновено вечер?

Усещате ли напрежение във въздуха въпреки привидно спокойна обстановка?

Чувствате ли се в депресивни състояния по-често от нормалното?

Забравяте ли понякога дребни битовизми, като например дали сте изключили някой електроуред, който би причинил пожар?

Чувствате ли понякога, че не се намирате на точното място?

Идва ли ви да си тръгнете от някое събитие, на което задължително трябва да присъствате?

Имали ли сте симптоми на заболяване, а медицинските ви изследвания показват, че сте здрави?

Напоследък получавате ли напрежение или болки в главата?

Усещате ли понякога метално-кисел вкус в устата?

Чувствате ли се несигурни?

„След като отговорите на въпросите с „да“ или „не“, пребройте колко положителни отговора имате. Ако имате по-малко от 3 отговора „да“, това означава, че е възможно да имате негативни въздействия, но по-скоро това са симптоми на други дискомфортни състояния. Ако имате от 3 до 8 отговора „да“, означава, че е абсолютно възможно да сте под въздействието на негативни въздействия, наречени магия. Ако имате повече от 8 отговора „да“, е абсолютно сигурно, че сте под въздействието на силни негативни въздействия и е желателно да вземете бързи мерки за необходимата корекция на енергийно ниво“, казва маг Ева.