Даяна и Данчо от „Фермата“ отново се събират (Снимки):

Риалити форматите с приключенски елемент продължават да се радват на огромен интерес от страна на зрителската аудитория. Те изфабрикуваха редица „звезди“, чийто живот бързо се превърна в магнит за средностатистическия зрител.

Сега нов онлайн формат за приключения, битки и история “ Максимъл Ривендж “ обещава да събере цял набор от звезди, който ще се борят за оцеляването си в пустошта край Павел баня.

8 мъже и 8 жени са популярните участници в реалити форматите „Игри на волята“, “ Фермата “ и „Сървайвър“, а сред тях със сигурност има такива, които ще привлекат зрителите пред екрана, дори само заради интригата, която носят със себе си. Сред тях са Йордан Белев и Даяна Ханджиева от „Фермата“, които нашумяха с любовната си авантюра и роненето на сълзи в продължение на седмици. Сред участниците трябвало да бъде и шампионката от последния сезон на „Фермата“ Хепи Ванче, но тя се контузила и няма да се включи.

Даяна и Данчо

Любителите на адреналина и изпитанията ще мерят сили в 13 битки този месец – мъже срещу мъже и жени срещу жени, като точните изпитания ще се пазят в тайна до последно. Вероятно ще има силови игри, както и оцеляване при екстремни условия. Освен Белев и Ханджиева, в“Максимъл Ривендж“ ще гледаме Вайс, Сюзън, Джералдин и победителя от последния сезон на „Игри на волята“ Милен, от „Сървайвър“ това ще са Ваня и Евгения Джаферович, фитнес инструкторът Явор Зайн и половинката му – адреналинката от „Господари на ефира“ Виктория Кузманова.

На арената на предизвикателствата ще излязат още Красимира Цочева, Краси Джунов, Станислав Борисов, Габриела Мартинова, пише „Хотарена“.

Максимал ривендж

Снимка: Фейсбук

„Искам да благодаря на тези великолепни 16 мъже и жени, на които се възхищавам – риалити герои от последните 10 години на българския ефир, имащи нещо повече от физически качества в себе си, имащи почерк, идеали и каузи. Благодаря им за това, че имат онази искра от адреналин в сърцата си, благодаря им, че се впускат в играта и ще направят прецедент, какъвто никога не е имало досега, а именно да ги видим заедно и в едно състезание, обединени от каузата за силна и спортна нация“, заяви Димитър Господинов-Гуспа, организатор на състезанието и участник в първия сезон на „Фермата“.