Кристиан Костов проговори за скандала с женския образ

Кристиан Костов, нашият изпълнител, който направи фурор с участието си в „Евровизия 2017“, успя за нула време да произведе няколко скандала след завръщането си в България.

Преди няколко дни медиите гръмнаха с новината, че се е появил пред Народния театър с рокля. Малко по-късно пък го нападнаха, че говори за себе си в женски род. Това влияе негативно на талантливото момче и не иска повече да чува за родината си.

„Четох, че съм бил по пола, с рокля…Шалът ми се води рокля… Не знам кой го е писал това?!“ – казва той и подчертава: „Все ми е тая! Аз ако слушам всеки, няма да имам време за себе си. Животът ме е прекрасен! Бих искал всеки един човек, който пише това за мен, да знае – нищо не се променя от това в живота ми.

Няма да ми повлияе нито по добрия начин, нито по лошия“.

Тези дни той бе в България, за да уреди някои административни въпроси, свързани с лични документи. „Всичко успях да направя, дори имах и фотосесия с приятелите ми“ – радва се изпълнителят.

В момента е отдаден на обучение по китайски език, учи се и да свири на китара, което също се оказва негова нова страст. По време на пандемията, през февруари, е успял да направи онлайн концерт за китайската си публика, който е преминал с голям успех. „800 000 да гледат мой концерт, само мой… Друго усещане е, много се радвам“ – подчертава Костов.

„Липсва ми много да ходя на концерти, да виждам хората, да пея заедно с тях… Просто да може да гушнеш човек спокойно и да не мислиш, че ще се заразиш. Мен не ме е страх за мене си, страх ме е, че живея с дядо ми, който е на 90 години и ако се разболее, това ще е трудно. От това ме е страх“ – обяснява певецът и се обръща с апел към всички: „Моля ви, хора, пазете се! Много е опасно това нещо, половината ми приятели са били болни и не е добре, не всички са го изкарали лесно. Не слушайте хората, които се смеят на маските“.