Хороскопът на Тамара Глоба за месец май: ТЕЛЕЦ, решавате всичките си проблеми. СКОРПИОН, нови проекти! РИБИ, бъдете обективни!

Известната руска астроложка Тамара Глоба заяви, че последният пролетен месец ще символизира духа на другарство и сътрудничество за повечето зодии. Например въздушните и земните знаци очакват приятелско посрещане на нова работа, а колегите и лидерите ще ви помогнат да влезете в ритъма. Знаците на Водата и Огъня чакат успех в любовта и хармонията ще бъде както в установен съюз, така и в нови отношения.

Огнени знаци

Време е Овенът да спре да стои на едно място и да започне да се движи напред. Не бива да слушате чужда критика и е по-добре да забравите за общоприетите правила: действайте извън нормите. През май ще има много шансове за реализиране и на най-щурите идеи.

Време е Лъвовете да започнат да решават проблеми и да спрат да отлагат всичко за по-късно. За това ще има достатъчно време и енергия. Ако на работа всички неща са направени, трябва да обърнете внимание на ежедневието.

Май за Стрелец ще бъде най-добрият период за продуктивна работа. Времето е подходящо за изпълнение на задачата или за започване на собствен проект.

Тамара Глоба призовава да не се страхувате от трудностите и отговорността.

Земни знаци

Телец ще бъде в състояние да реши всички проблеми. Това е труден и драматичен момент, който ще покаже кой какво си струва. Целта, която сте си поставили, може да ви изведе на ново ниво, но е важно да не се разсейвате и да продължите напред. Възможни са бизнес срещи и преговори: не трябва да се страхувате от тях, всички планирани проекти ще ви се отплатят.

Девите трябва да работят смислено. Не бива да допускате външни хора към вашия успех и да се поддавате на гордост. Максимален успех ще бъде постигнат в работата, така че можете да превключите към себе си и да се погрижите за вътрешния си свят. През този период можете да се доверите само на собствената си интуиция.

Козирозите през май също трябва да се грижат за вътрешния свят. Напоследък бяха изразходвани много усилия и енергия, поради което те станаха като кула без фундамент. Скоро цялата тази структура има опасност да се срути. Ако има недовършен бизнес, най-добре е да го завършите без бързане. Всички необмислени решения могат да доведат до колапс.

Въздушни знаци

Близнаци преминава през труден период, по-добре е да се изчака с активни действия и да разберете ситуацията. Астрологът съветва да не се намесвате в естествения ход на нещата и не забравяйте да проверите всички факти. Най-важното обаче е да се научите да се доверявате на интуицията си – през май тя ще бъде по-активна от всякога.

Везните също трябва да слушат вътрешния Аз. В края на пролетта само интуицията ще ви насочи по правилния път. По-добре е да оставите споровете за по-късно и да използвате времето за развитие. Скоро нищо не може да се промени.

Водолеите трябва да избягват фатализма и да останат възможно най-спокойни. Всички опити за промяна на ситуацията ще завършат с неуспех. През май ще има много неприятни ситуации, но всички те са временни и имат скрито значение. Времето за действие ще дойде по-късно, сега е по-добре да тръгнете по течението.

Водни знаци

Рак ще срещне нови познати, ще се запознае с интересни хора и ще пътува през май. Това е най-доброто време за творчески занимания. Преди лятото е по-добре да изхвърлите всички натрупани към този момент негативни емоции.

Скорпионите най-накрая трябва да започнат собствен проект. Страхът от новост скоро ще премине и бъдещият бизнес ще обърне целия живот. Пропуснат момент заплашва с големи съжаления.

Риби през май трябва да сте максимално събрани и обективни. Определена конфликтна ситуация е узряла, но е по-добре да запазите спокойствие и трезвост на ума. През този период съдбата ще покаже събитията, които са се появили благодарение на предишни решения. Астрологът съветва да научите уроци и да направите подходящи заключения.