Бойко Василев даде 10 бона за ин витро

От две седмици насам Бойко Василев е на седмото небе от щастие след раждането на втория му син. Водещият на „Панорама“ стана баща след дълго ходене по мъките и няколко ин витро процедури.

Той и половинката му Албена, която е продуцентка на сутрешния блок в БНТ и е с цели 12 години по-млада от него, правеха опити да станат родители още от 2019 г. Те неколкократно бяха засичани да посещават клиники за ин витро заедно, но добрата новина ги сполетяла едва през миналото лято. Още в най-началния етап на своята бременност Албена се оттегли от телевизията и излезе в болничен от страх да не се случи нещо. Тя се бе изолирала от светския живот и пазеше хубавата вест в абсолютна тайна.

Именно затова появата на сина им в средата на април изуми цялата телевизионна гилдия. „Двамата с Бойко сме щастливи да споделим, че се роди Георги – смел и горд! Благодарим от сърце на доц. Петър Марков, който освен отличен професионалист е и прекрасен човек. Благодарим и на чудесния му екип за грижите и добрината“, написа Албена в социалната мрежа фейсбук.

Близки до Мистър „Панорама“ издават, че с половинката му дали повече от 10 хиляди лева, за да се сдобият с рожба. Двамата с Албена минаха под венчилото малко преди тя да забременее, отново инкогнито и в най-тесен семеен кръг. Много от колегите им в БНТ дори изобщо не знаели, че са законни съпруг и съпруга. Все още подозирали, че въртели забранена любов, тъй като е всеизвестно, че Бойко се залюби с младата си и красива колежка, докато все още бе с бившата си жена Адриана. После се стигна до скандален развод, който се отрази на отношенията на Василев с големия му син.

Говореше се, че момчето известно време отказвало да общува със своя баща. Васил трудно преодолял раздялата на родителите си, съпътствана от обиди и грозни кавги. Все пак той предпочел да остане да живее със своята майка, която е шефка на правителствената дирекция „Обществени поръчки“. След брачното фиаско Адриана не се е появявала публично с нов човек до себе си, но със сигурност не таяла надежди с журналиста да се съберат отново заедно.