Какво се случва с Ивана: Любимката на народа рязко се състари!

Ивана изненада и дори притесни феновете си, видя HotArena.

Драстична промяна във външния си вид показа любимката на народа Ивана. За Великден певицата публикува своя снимка с пожелание, която обаче повече притесни, отколкото зарадва феновете й в мрежата.

Както сами виждате, на фотоса Ивана изглежда рязко остаряла, въпреки че най-вероятно е използвала и лек филтър, за да изравни тена на кожата си.

Проблемът тук не са леките бръчици около очите, а цялостният вид на лицето, което изглежда повехнало и някак отпуснато. Да не говорим и за ръцете, които отдалеч се вижда, че не са в най-добрата си и стегната форма.

Последователите на певицата се надяват тя да е в добро здраве, но я съветват да не отслабва повече. Защото именно рязката смяна на килограмите води до необратими поражения за кожата.

Припомняме, че Ивана свали доста килца от тялото си и това се случи след като успя да намери лек за дългогодишния си проблем с щитовидната жлеза.

Певицата беше луда от щастие, че най-после ще се върне във формата, в която я помним от зората на кариерата й, но все повече хора са твърдо убедени, че пухкава бе в пъти по-красива.

В защита на това припомняме думите на вечната красавица Моника Белучи, която казва: „След една определена възраст жената трябва да избира между красивото лице и малкия задник“…

Какво се случва с Ивана: Любимката на народа рязко се състари!