Снахата на Илияна Йотова завъртя бизнес

Снахата на Илияна Йотова се е захванала с ново начинание, след като дълго време бе без работа. Кристиана, която е омъжена за единствения син на вицепрезидентката – Марин, върти търговия в интернет пространството.

Младата г-жа Йотова е започнала да твори и продава картини за бебета, които майките се надпреварват да купуват за детските стаи на своите отрочета. Като нищо снахата на заместничката на Румен Радев може да е на бебешка вълна и скоро да се готви да прави Илияна Йотова баба, щом е избрала да се развива точно в тази бизнес ниша. Кристиана обаче все още няма основана фирма на свое име, тъй като предпочитала първо да ѝ потръгне с начинанието.

По-сериозните доходи в семейството носел синът на вицепрезидентката – Марин. От година и 8 месеца той е мениджър в голям клон на Пощенска банка. Преди това пък изкара близо 4 години отново на хубав пост в конкурентна банкова институция – Пиреус. Отдавна не разчитал на финансова подкрепа от родителите си, а най-скъпата му инвестиция била автомобил на немската марка БМВ, понеже имал влечение към високите скорости.

Синът на бившето червено острие е кадър на престижния британски университет в Уестминстър, но е сред малцината ВИП наследници, върнали се да градят кариери на родна земя. През миналото лято Марин и любимата му Кристиана вдигнаха сватба №1 за годината. Тържеството за чудо и приказ бе на 5 септември в 5-звездния комплекс на Валентин Златев – „Риу Правец“. Събитието коствало близо 100 хиляди лева, а половината от сумата младоженците пръснали за гощавката на присъстващите. Сватбените куверти с 5-степенно гурме меню, с включена нощувка в тях за гостите, които пътуват отдалеч, гравитирали около 250 лева на калпак. Церемонията уважиха близо 200 души, сред които и Румен Радев и съпругата му Десислава. Булката смени две дизайнерски и красиви рокли, а медения месец Марин и Кристиана направили едва тази зима на екзотичен остров.