Честито! Фики чака второ дете (Гюлджан ражда момиче през лятото)

Фолк певецът Фики Стораро, който е сред фаворитите за голямата награда в шоуто за имитации „Като две капки вода” очаква появата на второто си дете, научи HotArena.

Съпругата му Гюлджан го дари със син през 2018 г., но вече била в напреднала бременност с още едно дете. Очаква се бебето да се роди през лятото. Според наш източник от чалга бранша, сега бебето ще е момиче.

Преди щастливото събитие младото семейство ремонтирало дома си. Те решили да направят нов детски кът, а дизайнът е по идея на майката. Още през февруари тръгнаха слухове, че в звездното семейство ще проплаче още едно бебе, а „Уикенд” съобщи за това. Фики обаче отрече пред наш репортер.

Подозренията обаче останаха. те се засилиха и от факта, че през март звездата на фолка се отказа от щурия купон за рождения си ден и отбеляза личния си празник в компанията на най-близките си. Новината за бъдещето пеленаче още не е потвърдена официално от нито един член от семейството. Близки обаче издават, че от суеверие всички подробности били обвити в мистерия. За да не предизвиква зли очи, Гюлджан е деактивирала своите профили в социалните мрежи, a синът на Тони Стораро избягва да споделя общи кадри с Гюлджан и малкия Тюнчер.