Вятър на промяната ще обрули здраво 4 зодии през май:

Повечето от неприятните събития през май  ще бъдат свързани с Юпитер и Нептун. Не се притеснявайте, имате всички шансове да избегнете проблемите. Тези планети няма да се сблъскат директно една с друга. Ако погледнете ситуацията трезво и не преувеличавате, ще видите, че тя вече не е толкова лоша.

Астролозите казват, че повечето промени през този месец ще връхлетят 4 зодии .

вятър на промяната

3 май – Меркурий в квадратура с Юпитер

Това съединение ще донесе много полезна информация: ще преминете „изключително успешни“ обучения и други подобни инициативи, както и срещи с „полезни“ хора. Хората ще покажат най-лошите си страни, няма да изпълнят обещанията си – продавачите ще ви лъжат нагло, примамливи сайтове в Интернет ще обещават планини злато. Филтрирането на информация и контакти ще е крайно належащо.

Дева, Лъв и Везни трябва да обърнат най-голямо внимание на това влияние.

зодия Лъв

3 май – Слънцето в квадратура със Сатурн

Колкото и да внимавате, има голяма вероятност Сатурн все пак да нанесе щети. Пресичането на Слънцето със Сатурн ще ограничи волята ви и ще ви тласне в строги рамки, принуждавайки ви да забравите творческите си импулси и свобода. Ще трябва да се сблъскате със забрани, препятствия, липса на нещо. Навсякъде ви очакват трудности.

Тъй като ще трябва да се контролирате и сдържате, и да съществувате в най-неблагоприятните условия, ще имате здравословни проблеми. Този аспект поразява повече мъжете, отколкото жените. Жените може да не се сблъскват с лични проблеми, а с тези на баща или съпруг.

Най-трудно в този ден ще бъде за Телец и Лъв.

зодия Телец

8 май – Венера в квадратура с Юпитер

Това ще добави фалшив блясък към личните дела. Ново запознанство ще създаде впечатление за приказен принц, но в действителност няма да е така. Може да ви бъде направено сериозно предложение. Не бързайте да приемете: човекът не е помислил за практическата страна на нещата и всъщност не е готов за сериозна връзка или брак. Опитайте се да не бързате с решенията.

Освен това не се доверявайте на някой, който обещава да ви помогне финансово или да даде ценен подарък. Ако получите подаръци, струва си да помислите дали да ги приемете: скоро човекът ще се покае за своята щедрост и може да развали отношенията ви с вас.

Този ден ще бъде най-трудният за Телец и Везни.

зодия Везни

21 май – Слънце в квадратура с Юпитер

Този аспект ще ви създаде преекспонирано впечатление за себе си. Поради това лесно можете да правите грешки и да си навличате неприятности. Това ще касае предимно Близнаци и Лъвове.

Тези зодии не бива да се включват в инициативи, които предлагат слава, възможност да блеснат.

зодия Близнаци

27 май – Венера в квадратура с Нептун

Ще трябва да внимавате в личния си живот на 27 май. Телец, Близнаци и Везни трябва също да пазят финансите си.

Денят ще донесе илюзии. Хората ще бъдат твърде спокойни. Всичко, което днес изглежда неподвижно, надеждно, успешно, ще се окаже измама. Може би никой няма да ви заблуди нарочно, но е възможна и умишлена измама.