Задкулисни игри в „Капките“: Хванаха Фики в издънка, ще си плати ли

Дали отсъствието на Димитър Рачков донесе лош късмет на шоуто за имитации „Като две капки вода“ или не, но последният сезон е пълен със скандали и нервни изблици на жури, водещи и участници. Този път в основата стоят Юлиан Вергов и фолк звездата Фики Стораро.

Актьорът печели все повече симпатии с острото си чувство за хумор и прямотата, с която назовава нещата с истинските им имена. И бързо скастри Фики за нещо, което се е случило между тях по коридорите зад кулисите на шоуто.

„Ако още един път, като се видим отзад по коридорите и се обърнеш към мен с г-н Вергов, ще ти ударя колата“, закани за звездата от „Отдел издирване“ на сина на Тони Стораро. Вергов тактично напомни, че по време на миналия сезон, в който Фики спечели формата, на паркинга Хилда се блъсна в неговия скъп автомобил.

Фики се представя като изключително възпитано момче и към всички в предаването се обръща с „Господин/жа“ и фамилията на съответния човек. Явно това дразни Вергов и отправи доста сериозна закана към Фики, макар и с чувство на хумор. Предстои да видим дали фолк звездата ще си вземе поука и как ще продължи да се обръща към точно този член от журито.

Шоуто „Като две капки вода“ приключва на 24 май, а във финалната четворка към момента попадат Фики, Михаела Маринова, Милица Гладнишка и Рафи. Зрителският вот винаги досега печели Фики и е твърде вероятно именно той да грабне наградата за втори път. В последния лайф той влезе в образа на своя баща и обичаната Йорданка Христова, които преди 14 години представиха песента „Прости“, припомнят от show.blitz.bg.