Извънредно! ММА бойци нахлуха в Министерството на спорта ВИДЕО

Група състезатели по ММА са влезли групово в Министерството на спорта. На място има полиция и жандармерия, а органите на реда също са влезли в министерството. Униформените са направили справка и са поискали личните карти и данни на спортистите и родителите, дошли с председателя на федерацията по ММА Станислав Недков-Стъки.

„Има сигнал до полицията, но няма напрежение“, обявиха от пресцентъра на МВР.

Оказва се, че председателят на федерацията Станислав Недков-Стъки е искал да говори със служебния министър на спорта Андрей Кузманов.

Пред самата сграда има много патрулки, полицейски бусове и мотори.

Служител на ведомството обясни, че в сградата имало пропускателен режим, който не бил спазен при влизането на делегацията и затова униформените дошли в спортната палата.

Един от спортистите припадна, докато траеше срещата между Стъки и представители на федерацията с министър Кузманов. Повикана е линейка, за да му окаже помощ.

Недков обясни, че след срещата с министър Кузманов, той не е потвърдил, но не е и отрекъл думите на Антон Кутев.

В последните дни между служебното правителство и ММА федерацията прехвърчаха искри след обвиненията, че бойците са получавали пари за „политическа дейност“.

Според Кутев федерацията на Станислав Недков е взела сума над 1 млн., а според Недков става дума за 5 пъти по-малка сума.

Преди ден бившият ММА боец и кандидат за президент Станислав Недков – Стъки предизвика скандал, след като нахлу в студиото на Нова телевизия, докато водещият Виктор Николаев водеше разговор с говорителя на правителството Антон Кутев. Дир.бг