Седмичен хороскоп за периода 21-27 юни-РИБИ Добри контакти и хубави печалби, ВЕЗНИ Възможностите се увеличават

Сполуката на Овните е на лице, но и нервността им не е за подценяване, а Телците се сблъскват с някой проблеми. Близнаците да избягват споровете, а Раците напълно да се контролират.

За  Лъвовете проблемите са общи, а Девите са притиснати от лични драми. Възможностите на Везните се развиват, а Скорпионите ще са доста ангажирани през тези дни.

Стрелците да засилят предпазливостта си, а за Козирозите предстоят важни промени. Водолеите ще са твърде ядосани, а за Рибите се очертават важни контакти и отлични печалби.

ОВЕН

Успехи и нерви

Ще насочите активността си към работни проекти, разчитайки на тях да подобрите финансите си. Всяка година Овните се зареждат с достатъчно енергия в началото на пролетта, когато е рожденото им време. Така е и сега. Във физически план сте много бодри и жизнени, а в емоционален – бойнонервни. Владейте се по-качествено. Предстои ви етап на промени, засягащи предимно деловата ангажираност. Успешен, но силно напрегнат е петък. Уикендът е нервен и неприятен. Успехите и повишената нервност през седмицата ще са на едно ниво.

ТЕЛЕЦ

Ярко делово напрежение

Различни по вълнения и трудности дни, но със стремеж за постигане на целите при всички вас. Телците ще са ярко активни при осъществяването на личните си дела, което не може да се каже и за деловите ви отговорности. В професионалния сектор ще е много напрегнато, а постоянните кавги ще я утежнят още повече. Необходимо е да се владеете по ефективно. Ще последва ярък антагонизъм. Труден, но общо взето, положителен е петък. Уикендът е незадоволителен. Силно напрегнати са понеделник и четвъртък. Вторник и сряда са по-добри.

БЛИЗНАЦИ

Избягвайте противоречията

Ледовете в отношенията с интимния ви партньор се стопяват и постигате разбирателство по общи въпроси. С цел самозащита, голяма част от Близнаците ще извадят на преден план агресивността си, защото ще се почувстват засегнати от нападките на околните. Най-добрата защита е да не влизате в противоречия и да сте готови да защитите с факти правилността на действията си. Петък ще е успешен, но уикендът и понеделник ще са силно напрегнати. С хубав успех ще ви радва вторник. В сряда надделявате над противниците си. Въпреки кавгите, четвъртък е успешен.

РАК

Капсулирайте нервността и действайте по целите

Вашата упоритост и желание да успявате ще ви доведат до успешен край на започнатото. Както и да се погледне на предстоящите през седемдневието събития, определено маже да се каже, че не ви липсва шанс за сполука, както не ви липсва и ярка – почти неовладяема нервност. Решите ли да демонстрирате емоционалната си нагласа пред онез, с които работите, е съмнително, че успехът ще ви навести. Петък е нервен по финансови причини. Тежък уикенд, напрегнати понеделник, вторник и сряда, докато четвъртък е благоприятен и успешен.

ЛЪВ

Делови проблеми

Обстоятелства ще ви принудят да направите избор и да вземете решения, касаещи по-следващите ви действия. При действащите обстоятелства, предизвикващи високо напрежение и силна нервност, би било чудо Лъвовете да запазят спокойствие и да стоят настрани от разгръщащите се делови и социални събития. Естествено е, че имате право на реакция, но внимавайте и се владейте. Ще има много остри кавги и за мнозина ще последват делови промени. Петъкът, уикендът и понеделник, ще са доста тежк. Следващите дни ще са благоприятни, печеливши и успешни.

ДЕВА

Неудобства

С блага дума и добронамереност в действията ще печелите повече приятели и съмишленици. Добро себеусещане, но повишена нервност. Последната е предизвикана от нежелани, или ненужни контакти с хора от деловите и обществените кръгове.  Този период е интересен с това, че по някакъв начин ще ви подтикне към промени в личен план. В службата и в обществените среди избягвайте конфронтирането, защото ще последват кавги. Първите четири дни от периода са доста неприятни, тежки и проблемни. Макар и напрегнати, следващите са по-добри.

ВЕЗНИ

Възможностите се увеличават

Бъдете наясно със себе си и с нещата, които трябва да направите. Много недоволни от развитието си до момента са представителите но Везни. Не бихте могли да упрекнете себе си, или да отправите персонални обвинения към някого, защото не за грешки става въпрос а за поредица от неблагоприятни натрупвания оформили последните месеци.Предстоящото седемдневие ще ви радва с добър шанс. Петък, както и следващите дни, ще ви изненадат приятно с чудесни постижения, като най-силен се оказва четвъртък.

СКОРПИОН

Позитивна и негативна емоционалност

Деловите ви ангажименти ще заемат по-голямата част от времето ви през седмицата. За Скорпионите предстоящата седмица се характеризира със силни емоции, обхващащи както положителни, така и отрицателни ситуации. Най-странна е вашата ситуацията в професионален  план. Може да се опише по следния начин — символът на мира поставен върху буре с барут. Но това сравнение не предвещава лоша седмица. Петък носи печалби и стабилност. По-напрегнати са събота и неделя. Делниците са чудесни, а понеделник носи промени.

СТРЕЛЕЦ

Повишете предпазливостта си

Добри възможности за професионален растеж. Утвърждаване на авторитета ви по всички направления. Стрелците следва да увеличат предпазливостта си, което в едни ситуации се свързва с засилено внимание към околните, а в други визира поддържане на хармонични взаимоотношения в службата и външната среда. Деловата ви дейност ще е на високо ниво, което явно ще доведе до по-добри финансови постъпления. Петък е добър за постижения, но е и напрегнат. Трудните ви дни ще са неделя и сряда. Останалите са доста хубави, благоприятни и печеливши.

КОЗИРОГ

Предстоят делови промени

Проблемите, които ви вълнуват ще ви помогнат да прозрете в материя, стояща в страни от вас. Във вашият хороскоп недвусмислено се подчертава необходимостта от нови делови опитности, което за мнозина може да означава смяна на работата. Някои от зодията ще направят такава крачка по финансови причини, докато в други случаи ще е плод сблъсък с човек от службата, довел до конфликт. Петък ще е много хубав и успешен. Събота е неприятна, я неделя е добра. Понеделник ще е много силен ден. Успешни за целите ви ще са и останалите дни.

ВОДОЛЕЙ

Владейте нервите

Старото ще отстъпи място на по-светли мисли и перспективи пред вас. Психически претоварени, уморени или недоволни по други поводи, Водолеите, ще са доста напрегнати през тези дни, и често ще влизат в конфликти с хора от обкръжението. Някои от по-невъздържаните ще прескочат границата на позволеното и не е изключено да си създадат достатъчно нови неприятности. Внимавайте и се владейте. Хубавия петък ще бъде последван от напрегнат уикенд. Делниците ще са хубави и успешни, но и достатъчно нервни.

РИБИ

Добри контакти и хубави печалби

Във връзка с развитието на делата си и предвид наситената на събития програма, ще работите активно за своята професионална и лична реализация. Предстоящият седемдневен етап може да ви зарадва с чудесни контакти в обществените среди, или с хора от по-близкото обкръжение, но може да премине в условията на сблъсъци и конфликти с околните. Всичко ке зависи от конкретното за деня настроение, и не последно място от стремежа ви към хармония. Всички дни от седемдневието са подходящи за материална реализация, като неделя, понеделник, вторник и сряда ще са твърде добри.