Ретроградният Меркурий свърши: започва мощен късметлийски период! ОВЕН, нова сила! БЛИЗНАЦИ, скъпи покупки! ВЕЗНИ, финансов растеж!

На 23 юни се случи дългоочакваното завръщане на Меркурий по „правия път“. Когато планетата се отърве от ретроградата, ще започне нов благоприятен период. Астролозите разказаха какво ще се случи в живота на зодиакалните знаци.

Първо, този ден е  един от дните на властта , така че първият ден от директното движение на първата планета ще бъде много продуктивен и положителен. Прогнозите на астролозите се отнасят за следващите дни и седмици, които за много от нас трябва да бъдат време на разцвет и увереност.

Овен

Овенът най-накрая ще може да живее в обичайния си ритъм, когато решенията могат да се вземат бързо и без излишна предпазливост. Меркурий ще вдъхне нова сила, нова мотивация на тези хора. Ще започне време на голяма промяна. Можете също така да започнете да харчите пари за лични желания. Това значително ще подобри настроението ви.

Телец

Меркурий ще помогне на Телеца да общува по-открито и ефективно с хората. Планетата ще им връща очарованието и харизмата, увереността и желанието да се подобряват всеки ден. Паметта и внимателността ще се подобрят. Телецът ще може да учи по-ефективно и да придобива нови знания.

Близнаци

Близнаците отново ще могат успешно да диагностицират лъжата и тяхното разпознаване ще се върне. Красноречието им ще възвърне смисъла и силата си. От 23 юни най-накрая много длъжници ще могат да върнат пари на Близнаци. Ще бъде възможно да се правят скъпи покупки.

Рак

Раците ще могат да разберат истината, която дълго време е била скрита от тях. Меркурий в нормалното си състояние ще направи информационните потоци силни, така че Раците трябва да бъдат възможно най-активни в бизнес сферата и на работното си място. Време е да поправим грешки.

Лъв

Лъвовете отново ще станат силни и независими. Вече няма да се налага да молите никого за помощ в трудни моменти. Меркурий ще им върне мощна интуиция. В края на юни Лъв трябва да бъде верен на себе си и да не пропуска нито една нова възможност. Можете да се опитате в нещо ново.

Дева

Девите ще имат нови амбиции, много от които ще се сбъднат. Период на повишено творчество ще започне на 23-ти. Тези хора много често ще им хрумват брилянтни идеи. Всички промени Дева може да превърне в своя полза

Везни

Везните ще придобият оптимизъм и самочувствие. Никой и нищо не може да спре личния и финансовия им растеж от 23 юни. Везните също ще имат късмет в любовната сфера, защото Меркурий ще развърже езиците на хората и ще помогне да бъдат по-общителни. Везните ще могат да станат отново себе си, без ограничения.

Скорпион

Меркурий в пряко движение ще помогне на Скорпионите да излязат от черната ивица. Това е характерно за всички сфери на живота. Защитната позиция може да бъде променена в атака. За хората от тази Зодия идва времето за физическа и интелектуална активност.

Стрелец

Стрелецът ще може да ходи на дълги пътувания – всичко, което им хареса. Те също така ще могат свободно да пазаруват, да купуват нови неща и да се радват на живота без ограничения в разходите. Вече не можете да обръщате внимание на малките неща. От 23 юни можете да играете с високи залози.

Козирог

Меркурий активира скритите енергийни резерви на Козирозите. Тези хора от този знак, които са много уморени, ще могат да отворят „бурята“ в себе си. За възможно най-бързото изпълнение на плановете Козирозите трябва да спрат да мислят и да сравняват. Меркурий очаква от тях активни действия и непоклатима вяра в успеха.

Водолей

Както в любовта, така и във финансите, за Водолеят започва много обещаващо време. Не е нужно да се страхувате от вашите желания и амбиции. Всичко ще се получи, независимо колко амбициозна е целта им. Можете да отидете на дълги пътувания, на почивка, да промените обстановката или да се съсредоточите върху нерешени проблеми.

Риба

Рибите ще станат по-щастливи и по-позитивни. Меркурий ще отнеме от тях съмненията, страхове, негативни емоции и ще помогне да блокира лошите спомени. Провалите, които са им се случили наскоро, ще им помогнат да успеят в нов бизнес. Накратко, много приятни изненади очакват Рибите.