ТРИ зодии сбъдват мечтите си по време на ретроградния ЮПИТЕР:

Тази година ще се радваме на доста ретроградни планети в небосклона. Точно в момента сме под влиянието на ретрограден Юпитер, което ще продължи чак до 18-ти октомври.

За този период три зодии ще успеят да сбъднат мечтите си. Нека видим кои са те:

3 зодии , чиито мечти се сбъдват по време на ретроградния Юпитер от 20 юни до 18 октомври 2021:

Телец

Имате късмет, Телец, тъй като нещо, което ви пречи от години, е на път да бъде елиминирано напълно. Това може да е пристрастяване – към вещества, определени видове хора или дори да се откажете от собственото си лошо поведение. Тази ретрограда работи с вас, а не срещу вас и ще се появи в живота ви като вътрешно извисяване. Вие сте толкова близо до успеха в толкова много области и единственото нещо, което ви пречи да постигнете истински щастието, което така желаете и заслужавате, зависи от това дали можете да се откажете от един особено неприятен навик.  Сега сте на бърз път към личен успех. Благодарение на привличането на Юпитер вече сте преминали точката на безвъзвратност. Всичко, което можете да си представите напред, е яснота, чист живот, успешна работа и способността да кажете „не“ на хората, които обикновено биха ви отвлекли от целта ви за успех и щастие.

Везни

Ако мечтата ви е най-накрая да намерите точния човек, с когото бихте могли да искате да споделите живота си, този ретрограден сезон на Юпитер има по-голям шанс това да се случи точно това. Юпитер е планетата на експанзия, което означава както отвореност, така и донякъде психическа способност да се виждат много различни перспективи. Това означава, че вашето собствено усещане за преценка ще се отпусне малко и в това състояние ще можете да видите нещата без предварително да сте си изградили нагласа за тях. С други думи, хората, които обикновено бихте отписали, могат да ви се сторят не толкова лоши, което ще отвори вашия свят до възможността да намерите истинска любов. Това, което Юпитер ще премахне във вас, е тази ваша много осъдителна природа – тази, която ви пречи да виждате доброто в хората. През следващите няколко месеца ще научите, че хората СА ДОБРИ, че имат потенциал и могат да бъдат едновременно любвеобилни и щедри. Отворете сърцето си за ретроградния Юпитер, Везни.

Стрелец

Юпитер е вашата управляваща планета, Стрелец, и никой не знае по-добре от вас колко интензивен може да бъде, когато Юпитер стане ретрограден. И във вашия случай ще се почувствате като огромен късметлия. Това не е само „късмет“ – това е, което правите с вдъхновяващия тласък, който тази планета ви дава. Така че, нека бъдем откровени – това, следва през следващите няколко месеца, започвайки на 20 юни, са повече пари, повече творчески проекти, повече забавление и повече любов в живота ви. През следващите няколко месеца ще „се грижите за бизнеса“. Това, което се разбира под това е, че ако има неизплатен дълг, ще го изплатите. Ако има творческа работа, която сте оставили преди време – ще се върнете да я завършите.  Юли ще бъде изключително щастлив за вас, така че се подгответе за голяма доза позитивност.