Ваня Червенкова е неузнаваема, просто няма шанс да я познаете (снимка)

Днешният ден е много специален за Ваня Червенкова и със сигурност е дата, която е невъзможно тя да забрави изобщо някога в живота си.

Бизнесдамата изля душата си в профила си в социалните мрежи, а причината е покушението срещу нея преди вече 18 години, когато тя едва не губи живота си.

„Онзи ден…, за който така и не заличих спомена в душата си.. и белезите по тялото не заличавам все още… Толкова години изминаха, изписах всичко, благодарих на всички! Днес съм по-силна от всякога, по-целеустремена от всичките години, които оставих зад гърбът си!

Днес няма да се снимам в бяло и тъжна, днес няма да снимам в манастира в който идвам от много години, макар че от сутринта съм тук на колене.

Днес няма да страдам, няма да пиша за болката, която никога не ме напусна… и за цената на човешкия живот няма да пиша. Няма да сложа снимките от онзи злокобен ден преди 18 години, всички сте ги виждали!

Днес ще се изправя пред Вас такава, каквато съм! Такава, каквато ще продължа да бъда! Изпълнена с вяра и любов! Изпълнена с всичката доза живот, който ще продължавам да живея с достойство /всички ме познавате/. За щастие вече мога да си го позволя да го живея без лимити и без условия!

P.S.Само след 24 часа тръгвам да сбъдна една от мечтите си.. надявам се скоро да развея българския флаг от покрива на Европа, най-високия връх на континента в който живея – Елбрус! Дано Бог и духът на планината бъдат с мен и ме допуснат да полетя на крилете на своите толкова човешки мечти!

Пожелайте ми успех и късмет! Имам нужда от вашата добра енергия! И аз Ви обичам! И знаете моето: ПРЕГРЪЩАМ ВИ СЪС СЪРЦЕТО СИ, С РЪЦЕ ВСЕКИ МОЖЕ!“, пише Червенкова в профила си./