Седмичен хороскоп за периода от 2 до 8-ми август-ВЕЗНИ Изразителна сполука, ЛЪВ Честността е условие за сполука

Овните да владеят себе си, а за Телците седмицата е сложна. За  Близнаците се разгръща развитие, а Раците да се амбицират. Лъвовете и Девите да наблегнат на прямостта.

За Везните етапът е изключително успешен, а за Скорпионите седмицата е напрегната и сложна. Стрелците да са много активни, а Козирозите да повишат вниманието си. Водолеите да се съобразяват с околните, а Рибите ще са силно ангажирани.

ОВЕН

Агресивността не ви помага

Отговорни и организирани, ще търсите изход от всяка ситуация. В повечето случаи ще успявате, разбира се с труд и упорство. Не е необходима да демонстрирате войнствения си характер за подскажете на околните, че решите ли да действате агресивно – никой не може да ви спре. Това е така, но за  да постигнете целите си има множество цивилизовани начини, които ще ви дадат възможност да свършите далеч по-добре работата си. Петък, събота и понеделник са тежки, а неделя е успешна. Следващите дни ще ви радват с успех, но постигането му никак няма да бъде лесно.

ТЕЛЕЦ

Напрегнат етап

Търсете баланса във всичко и не давайте приоритет на нещо, за сметка на друго, не по-малко важно. Представителите на Телец не бива и за секунда да се заблуждават, че ще намерят хитри способи, чрез които ще осъществят целите си. Тази идея е обречена и не се заблуждавайте, че ще успеете. Ще последват неочаквано тежки проблеми. За успешната ви реализация е необходимо да имате подкрепата и гаранцията на влиятелна и авторитетна личност. Периодът е тежък. Успешните и силни дни през настоящето седемдневие са неделя, вторник и четвъртък.

БЛИЗНАЦИ

Разгръщат се промени

Активен делови живот, който ще ви се отразява ползотворно. Имате много идеи, които сега ще намерят своето приложение, благодарение на вашата упоритост. Новият седмичен етап дава яснота, че представителите на Близнаци са изправени пред промени. В много случаи последните са предизвикани от нечия мощна намеса, подреждаща ситуацията по свое усмотрение. Промените, за които става дума ви засягат и в личен и в професионален план. Предстоящата седмица говори за успешен петък и доста напрегнат уикенд. Понеделник носи кавги. Следващите три дни са успешни и ще поставят началото за перспективно развитие.

 

РАК

Мобилизирайте се!

Осъзнато и с разумни действия ще предизвиквате другите, насочвайки усилията им в правилната посока. Звездната характеристика за предстоящата седмица ясно говори, че липсата на готовност за реализация на професионалните ангажименти трайно е залегнала у мнозина от представители на Рак  и ако не се стегнете, а разчитате на случайности ще последват проблеми. Някои късметлии ще бъдат успешни поради външна подкрепа, но за повечето от зодията петък, събота, неделя, понеделник и вторник ще са слаби дни.  Сряда и четвъртък ще са успешни.

ЛЪВ

Честността е условие за сполука

Постиженията на околните ще ви въздействат позитивно и ще търсите по-преки пътища за реализация на намеренията си. Лъвовете не са в най-добрата си форма за реализация на материални цели, но не им липсва амбиция за реализация в деловите и обществените среди. Необходима е активност, но знайте, че сполуката ви е силно зависима от честността. Пренебрегнете ли я – ще загубите! Събота е успешна, а неделя – не. Понеделник носи промени. Вторник затруднява, а следващите дни са добри.

ДЕВА

Не изкривявайте истината

Ще получите делови предложения, повечето от които имате реални шансове да реализирате. Не лоши финансови постъпления. Меркурий – господарят на Съзвездие Дева, управлява много положителни, но и отрицателни качества и способности у човека. Присъствието на лъжата и измамата е традиционно към последните, а употребата им през седмицата ще е пагубна. Сами решавате ще се ползвате ли от „услугите им”. Петък и неделя са тежки, а събота ще е по-добра. Делниците през седмичния етап ще са успешни и ползотворни за всички представители на зодията.

ВЕЗНИ

Изразителна сполука

Запазвайки си правото да избирате, ще предпочетете да работите усилено, с воля и желание за промени. За родените във Везни предстоящият седмичен етап е носител на значителни възможности за делова сполука, която повечето от вас ще реализират чрез мощната подкрепа на силна и влиятелна личност. Предстоят промени, чието начало ще бъде много скоро. Петък и уикенда са твърде плодотворни. Със същото темпо за успешни постижения са характерни и следващите дни.

СКОРПИОН

Мрачна седмица

С желание и устрем ще се посветите на проект, имащ отношение към професионалните ви интереси. Скорпионите не започват седемдневният етап убедително, защото явно има причина, която в настоящия момент не е възможно да пренебрегнат или да преодолеят. На характерния с неподвижност „сив” фон, е „замръзнала” нерадостна картина, която е въплътила мрачното настроение и тревогите на всички от знака. Всички дни без благоприятната сряда ще са тежки и напрегнати.

СТРЕЛЕЦ

Необходимо е да сте внимателни

Дните ви ще са напрегнати и изискванията към вас ще растат, но е сигурно, че усилията ви няма да са напразни. Периодът не е особено благоприятен за Стрелците. Очертават се ядове поради неблагоприятно изказване по ваш адрес, но това не е фатално.  Наложително е да бъдете много внимателни, за да не станете жертва на инцидент – тежко падане с лоши последствия или друга неприятна ситуация. Петък не е лош, но събота и неделя ще са напрегнати. Понеделник и вторник са добри и ползотворни, сряда и четвъртък ще ви радват със значителна сполука.

КОЗИРОГ

Действайте с повече внимание

След емоциите, които преживяхте в последно време идващите дни ще бъдат относително по-спокойни. Етапът се характеризира с домашни проблеми и лични неприятности за Козирозите, което е достатъчно указание за засилване на вниманието във всекидневието. Пазете се от инциденти, които създават условия за физически травми. Успешните контакти са проблематични, но в сферата на деловите отговорности започват промени. Петък и събота ще са спокойни, а неделя ще е нервна. Делниците ще са успешни. Само във вторник ще бъдете по-нестабилни.

ВОДОЛЕЙ

Съобразявайте се с обстоятелствата

Ще се отнесете с внимание към работата си, грижейки се за семейството и включвайки се в живота около вас. Водолеите се изправят пред не особено благоприятен етап. Около вас ситуацията не може да се определи като благоприятна, което няма да предизвика проблеми, но на мнозина ще се наложи да се съобразяват с обстоятелствата  в службата и извън нея. В петък и събота ще действате активно и успешно. Неделя обаче е напрегната и неприятна. Неделната тенденция ще се задържи и през следващите два дни. Сряда и четвъртък ще са благоприятни.

РИБИ

Ярко психическо напрежение

В живота ви има неща, които ви привличат и това ви подтиква към активни действия. Тази етап ще бъде доста напрегнат за Рибите. Става дума за психическо, а не за физическо напрежение. Владейте се и внимавайте – особено шофиращите. За делова реализация седмицата е чудесна. Откриват се последователно няколко нови възможности за професионален и материален успех. Петък и събота са сполучливи, а неделя и понеделник ще са тежки и неприятни. Следващите дни ще са благоприятни в делови план и ще са успешни за целите ви.