Марта Вачкова празнува рождения си ден в Созопол СНИМКИ

Актрисата Марта Вачкова отбеляза 62-рия си рожден ден с парти на морето. Почетен гост на събитието бе един от най-богатите българи, пише HotNews.bg.

Марта Вачкова в Созопол с един от най-богатите българи СНИМКИНовиниИнформация

Празненството бе преди дни в Созопол, а фотоси от щастливото събитие пусна самата тя в мрежите. „Благодаря ви, приятели, щастлива съм“, написа Вачкова. Благопожелания и подаръци екранната сестра Жекова от сериала „Откраднат живот“ получи от най-близките, сред които и „любими мъже“, както се изрази самата актриса. С цветя и подарък се включи и бизнесменът Николай Вълканов, който бе в компанията на съпругата си Румяна Георгиева. На 29 юли преди две години именно Марта Вачкова бе кума на сватбата на най-големия богаташ в минния бизнес у нас и приятелката му заедно с колегата Владо Пенев.

„Пожелавам си една по-добра година, по-здрава, тъй като през тази, която мина, претърпях нелека операция, от която вече се възстанових. Дай боже, и ситуацията с коронавируса да се оправи“, надява се Марта Вачкова. Цялото лято тя ще изкара в компанията на майка си Силвия и дъщеря си Рада, която се показва много рядк в социалните мрежи. Талантливото момиче рисува добре и засега не смята да живее извън България.

Единственият мъж, който остава постоянна величина в живота на талантливата любимка на народа, остава Владо Пенев. Съвсем скоро той изненада с нова визия – махна си брадата под давлението на своята приятелка Марта. „Младея, а? Благодаря“, радваше се като малко дете на комплиментите в нета Пенев, след като пусна снимка, на която е свалил 10 килограма от теглото си, както и видимо от възрастта си.