Паричен хороскоп за седмицата от 2 до 8 август-Финансовият късмет очаква Раците, Овенът започва чудесно време за бизнес

Овен
Овенът започва чудесно време за бизнес пътувания и промяна на пейзажа. Можете спокойно да отидете в командировки и за да станете още по -успешни, представителите на този знак трябва да използват народни знаци преди пътя . Всички Овни, които имат собствен бизнес, трябва да спрат да инвестират спестяванията си в него засега. Трябва да наблюдавате тенденциите, да гледате промените. По време на работа е по -добре да не поемате нови неща, като се фокусирате върху онези проекти, които изискват ранно завършване.

Телец

Телецът трябва да следва възможно най -често това, което казва. Нашите думи оказват силно влияние върху кармата, здравето и материалното благосъстояние . Важно е да се научите да благодарите на Вселената за това, което е, а не да се карате за това, което не е. Също така е много важно да бъдете учтиви към хората, особено ако тези хора са подчинени. Всичко това ще помогне да се избегнат загуби. Като цяло това е благоприятна седмица за пазаруване, инвестиции в обучение. Можете да давате заеми и да вземате назаем, но в умерени количества. Не се страхувайте от непланирани промени. Те ще бъдат от полза на Телец.

Близнаци

Близнаците е по -добре временно да разчитат само на себе си. В началото на август сред обкръжението им ще се появят токсични хора. Преди това експертите говореха за най -добрия начин за противодействие на такива хора . В първите и последните дни от седмицата можете да вземате спонтанни решения. В други дни е по -добре те да са максимално балансирани. Астролозите също препоръчват да не се отклонявате от стандартното ежедневие. Промени като тези могат да направят седмицата непредсказуема и Близнаците да загубят печалбите си.

Рак

Финансовият късмет очаква Раците, които работят усилено и усилено. Тези хора могат да наблюдават за пет сигурни знака, че скоро ще забогатеят . За всяка работа звездите и планетите ще дадат късмет на Раците. За всеки опит да помогнат на другите, те ще им дадат добро настроение. За да увеличите печалбите, не трябва да седите и да чакате времето край морето. Сега трябва да действаме възможно най -решително и смело. В някои ситуации Раковете ще се нуждаят от предпазливост, хитрост. Можете да забогатеете и по този начин. Основното нещо е да не обиждате или мамите никого.

Лъв

Лъвовете не трябва да приемат постиженията на другите хора за себе си. Ако един подчинен или колега може да намери гениално решение на проблем, по -добре е честно да кажете, че това е друг човек. Всеки финансов успех, постигнат чрез измама и нарушаване на морални или правни правила, ще бъде мимолетен. Най -трудните финансови дни за Лвов са понеделник и вторник. През тези два дни астролозите съветват да бъдете по -внимателни и да използвате мощна конспирация от проблеми и лош късмет . През останалите дни Лъвовете ще станат много продуктивни.

Дева

Девите трябва да се пазят от съвместни финансови и работни дела с хитри и манипулативни според знака на зодиака . В идеалния случай, разбира се, да действате сами навсякъде, но не винаги и не всеки ще успее. Ето защо е важно внимателно да избирате обкръжението си. Девата има много благоприятен период за закупуване на скъпи неща. Можете също така безопасно да харчите пари за забавление и нови емоции. Другата половина и децата ще се зарадват на непланиран подарък, пътуване до някое интересно място.

Везни

Везните започват много благоприятна и важна седмица. Те ще могат да направят важна крачка към богатството и завладяването на нови висоти в бизнеса. Важно е само непрекъснато да поддържат тяхната производителност на високо ниво, при което медитацията върху призоваването на енергия ще им помогне . Също така, Везните могат да правят много повече неща, ако умът им е чист. За да направите това, трябва да простите обиди, позволявайки на старите рани да заздравеят. Пазаруването не е забранено, но планетите и звездите са в положение, в което е по -добре да не харчите пари за дрехи и мебели.

Скорпион

Скорпионите трябва да променят глобалния си подход към бизнеса и работата. Можете да започнете да следвате петте закона на Вселената, за да постигнете богатство . Това значително ще ускори получаването на средства за извършената работа. Това е идеалната седмица за творчески дейности. Скорпионите могат да посетят блестящи идеи, някои от които може да им се сторят луди. Важно е да запишете всички идеи, но все още да не казвате на никого за тях. Можете също да инвестирате в обучение тази седмица.

Стрелец

За Стрелец най -успешните и ярки ще бъдат делничните дни. Силните конспирации ще им помогнат да увеличат още повече късмета си в работно време . През уикенда продавачите на услуги и стоки ще се опитат да ги измамят, затова е по -добре да останете у дома на 7 и 8 август и да се абстрахирате от работа и финансови дела. Старите проблеми може да се върнат тази седмица, но най -добре не се фокусирайте твърде много върху тях, в противен случай ще загубите мотивация да правите нещо ново. През тези седем дни трябва да започнете да се освобождавате от дълга.

Козирог

Козирозите трябва да започнат да обръщат внимание на съветите на другите хора. Близки хора и приятели могат да дадат наистина добри съвети. Също така, за да увеличите доходите си сега и в бъдеще, си струва да започнете да следвате десетте правила за успех и богатство . Време е да научите нещо ново и да разберете психологията на успеха. Астролозите съветват хората от този знак да избягват многозадачността. Не трябва да поемате всичко наведнъж, защото в този случай няма да има достатъчно време за нищо. Последователността и предпазливостта са ключът към финансовата стабилност.

Водолей

Водолеите трябва да разберат едно нещо – духовното развитие и финансовата сфера ще бъдат много тясно свързани помежду си тази седмица. Експертите съветват да използвате тибетската парична мантра . Като цяло всяка духовна практика може да посочи пътя към богатството и просперитета. Най -важното сега е да не измамиш никого и да не пресичаш пътя. Това може да накърни репутацията на Водолея. Интуицията ще стане много мощна, така че можете спокойно да действате по прищявка. Шестото чувство ще доведе тези хора до успех и ще им помогне да заобиколят неприятностите.

Риби

Всеки знак на зодиака има свой дар . Тази седмица звездите и планетите ще помогнат на Рибите да намерят нови таланти. Това вероятно ще ги мотивира и ще увеличи производителността им. Парите ще отидат в ръцете на онези Риби, които искат да осигурят приходи от своите таланти. Първото и най -важно нещо, към което трябва да се стремим в периода от 2 до 8 август, е постоянната активност. Сега няма време за почивка. През тези седем дни Рибите могат да направят много повече, защото ще имат повече енергия. Парите обичат активността, отговорността.