ГЕОРГИ ХРИСТОВ ОБИДИ ЖЕСТОКО ДАРА (СНИМКА)

Всеизвестен факт е, че Георги Христов има навика да сяда на чашка пред телевизора и да обижда колегите си във Фейсбук. Обикновено на сутринта той проумява грешката си и бързо изтрива постовете, които е направил. Всичко това обаче говори за лошо възпитание и липса на джентълменство.

И тези дни изпълнителят не пропусна да се покаже в тази си светлина. Той седна пред телевизора да гледа „Гласът на България“ и обиди жестоко колежката си Дара, както и фолк звездата Галена, които са част от журито на формата.

С много язвителен тон, Христов написа: „Много забавен формат по БТВ! Някаква никаква , Джара , Жара , Фара, е не съм я чувал, жури…! На проектоминистърката на културата на Слави , била мяра….! Честито пак! Казаха ми, била Дара…???!!! Която и да е! Другата е известна …….! От други сайтове! БРАВО БТВ!”

Наистина не проумява как може публична личност да се държи така и да обижда свои колеги. Едно е да не харесваш някого, съвсем друго е да го обиждаш така пред обществото. А вие какво мислите за постъпката на Георги Христов?