Седмичен хороскоп на Василиса Володина за следващата седмица-Телец-Щастлива седмица

Овен

В трудни времена Овенът може да се обърка. Седем начина да повдигнете духа си ще ви помогнат да устоите на есенната апатия и да не се отчайвате, ако плановете тръгнат надолу. Като цяло седмицата за Овен се очаква да бъде трудна, защото нещата ще тръгнат нагоре, след което бързо ще излязат извън контрол.

Ще трябва да бъдете търпеливи и също така не забравяйте за предпазливостта.

Овните са трудни за работа в такъв ритъм, защото искат бързо да постигнат успех във всичко, но сега е по -добре да не бързате с решения, да не казвате прибързани фрази. Всичко това може да играе срещу Овен и да не остави камък върху плановете им, особено в средата на седмицата – на 22 -и и 23 -ти.

Телец

Телецът ще има много срещи с токсични хора, както и много неприятни събития на работното място или в бизнеса. Полезно е да почиствате аурата си от време на време . Най-добрият начин е да не се спирате на проблеми, защото мисленето за лошото води до запушване на съзнанието и загуба на късмет. Ако си позволите да бъдете щастливи отвътре, Съдбата няма да ви обърне гръб.

Най -благоприятните дни от седмицата ще бъдат почивните дни и петък. Звездите тези дни ще бъдат в пълна хармония с планетите. Събота и неделя могат да се прекарат така, както искат самите Телеци. Можете да работите у дома или просто да се отпуснете и да не правите нищо.

Близнаци

Близнаците ще трябва да работят по -усилено до края на септември. Дори само да останете на повърхността, са необходими повече усилия. Важен момент ще бъде добрата оценка на съперниците и конкурентите. Не подценявайте недоброжелателите: може да има много хитри хора сред тях.

Що се отнася до любовната сфера, тя по важност по нищо не отстъпва на финансовата и работната. Самотните Близнаци трябва да следват златните правила за привличане на любовта . Всеки, който вече има връзка, е препоръчително да прояви разбиране и доброта към другата половина. Може би вашият любим човек ще се нуждае от повече внимание и топлина.

Рак

Първите два дни от седмицата ще бъдат много стресиращи и предизвикателни. Дори и да не се очакват проблеми в живота, все пак може да се появи известна депресия и апатия. Пет прости начина да възстановите загубената жизнена енергия. Така ще бъде по -лесно да останете в седлото и да продължите напред. В сряда настроението на звездите ще се възстанови и ще остане положително до края на седмицата.

Това ще бъде чудесно време за релакс, смяна на пейзажа, пътуване и пазаруване. Можете спокойно да харчите пари за забавление, за самообразование. В края на седмицата голям успех очаква Рак в любовната сфера. Ще бъде възможно да се изгладят острите ъгли с втората половина. Самотните представители на знака ще могат да намерят любов. Звездите ще направят Раците по -харизматични.

Лъв

Лъвовете трябва да правят това, което правят най -добре. Те трябва да бъдат себе си. Василиса Володина препоръчва да не се преструвате на някой друг, за да впечатлите противоположния пол, шефовете или приятелите си. Много по -важно е да останете честни, отворени и готови да помогнете във всеки един момент. Хората ще оценят този подход.

Във финансовата сфера Лъв очаква благоприятен период, но спазването на петте златни правила за привличане на богатство ще помогне за подобряване на финансовия успех . Късмет очаква тези, които са ангажирани в сектора на услугите. Лъвовете трябва да бъдат учтиви към хората около тях. Най -продуктивните дни от седмицата ще бъдат 22, 23 и 24 септември.

Дева

На 21 -ви Девата е по -добре да не се страхува от проблеми и неприятности на работното място и у дома. Звездите и планетите са в лек дисонанс, така че е по -добре да не вземате важни решения с гореща глава, в противен случай можете да счупите дърва и да предизвикате черна ивица. Ако смятате, че вече е започнало, тези седем полезни съвета ще ви помогнат да го поправите.

Девите не трябва да унищожават вече изграденото. Василиса Володина съветва да не се карате с приятели, да не прекъсвате бизнес или любовни отношения и не само в понеделник, но и в всеки друг ден от седмицата. По -добре е да го обмислите за ден -два, докато страстите отшумят и дойде обективно разбиране на ситуацията.

Везни

Везните тази седмица може да разпалят чувства като завист и гняв, негодувание и ревност. Пет ефективни начина ще ви помогнат да преодолеете всичко това възможно най -бързо. Основното сега е да се научите да гледате себе си отвън, да анализирате всяка своя мисъл и всяко действие.

Няма смисъл да бързате и да се натискате. Звездите и планетите са на страната на спокойните Везни, способни да вземат решения без шум. Това е времето, когато трябва да се вслушате в съветите на хората около вас, особено на най -близките ви. Дори в благоприятно време, което започва на 25 септември, е препоръчително да не пренебрегвате съветите на важни за вас хора.

Скорпион

За Скорпионите тази седмица може да се счита за положителен и събитиен късмет, защото звездите и планетите са в доста благоприятно положение. Скорпионите могат спокойно да напуснат зоната си на комфорт . Можете да започнете нови неща на работното място, да популяризирате нови идеи в бизнеса, да правите скъпи покупки, да ходите на командировки.

Големи успехи в любовта очакват смелите Скорпиони, които не са свикнали да чакат. Трябва да се приближите и да се запознаете с нови хора сами, преодолявайки срамежливостта или несигурността. Това е времето, когато инициативата и смелостта ще ви помогнат да намерите любовта на живота си. Всеки, който вече има връзка, ще се възползва от това да вършат нещата заедно.

Стрелец

В понеделник и събота звездите няма да са на място. Стрелецът ще трябва да се справи със страха, безпокойството и натрапчивите мисли . В други дни с настроение и късмет всичко ще бъде много по -добре, защото нощните светлини ще станат по -креативни. Особено заслужава да се отбележи неделя, която ще бъде най -благоприятният ден от седмицата. Последният ден от седмицата може да бъде посветен на пазаруване, промяна на околната среда.

Василиса Володина съветва Стрелеца просто да бъде себе си. Сега няма нужда да се представяте за някой друг. Можете и дори трябва да говорите открито с близките си за чувствата си, да споделяте с тях плановете си за бъдещето. Това ще им помогне да разберат, че им се вярва и оценяват мнението им.

Козирог

Козирозите трябва да обърнат специално внимание на областта на любовта и взаимоотношенията. Василиса Володина казва, че от 21 -ви до 25 -ти, включително, звездите ще бъдат много креативни и готови да помогнат на Козирозите в търсенето на сродна душа. Медитацията за привличане на любов и щастливи събития ще помогне за увеличаване на шансовете за успех . Важно е да се настроите за най -доброто.

Също така през делничните дни е препоръчително да общувате повече с приятели и роднини. Можете да поканите гости в дома си, да организирате малки непланирани празници. В почивните дни Василиса Володина ви съветва да се занимавате с домакинска работа и да прекарвате повече време в мир. Не мислете за работа и проблеми, потъмнявайки най -приятните дни от седмицата.

Водолей

Водолеите тази седмица трябва да обърнат специално внимание на духовното развитие, поставяйки нови житейски цели. Мъдрите съвети не трябва да се пренебрегват. Седемте индийски мъдрости ще помогнат за насочване на живота в правилната посока . Можете да се занимавате със самообразование, да придобивате знания, да гледате видеоклипове за обучение или да четете книги.

Водолеите, които искат да прекарат тази седмица спокойно и лесно, може да се натъкнат на трудности в бъдеще. Най -трудните дни са 22 и 23 септември. Във вторник и сряда е по -добре да не преуморявате, не разчитайте на външна подкрепа. Трябва да разчитате само на себе си. В петък и събота Fortune ще се усмихне на Водолей: през тези два дни можете да се заемете с нови неща.

Риби

Звездите и планетите са в добро настроение, което ще се отрази чудесно върху късмета на Рибите, върху тяхната мотивация. Тази седмица представители на този знак ще могат да сбъднат най -съкровените си мечти. За да ускорите този процес, можете да направите превъртане на желание . Също така е полезно да насочите цялата си енергия към постигането на една цел. Многозадачността ще се отрази негативно на вашата производителност.

В любовта и в общуването с хората е важно да не започвате конфликти заради дреболии. Василиса Володина съветва Рибите да простят на другите. Началото на седмицата е идеално за бизнес пътувания. Краят на седмицата може да бъде посветен на почистването на къщата от ненужни неща.