МОЩНО Пълнолуние на 21 септември: ако сте от променливите знаци БЛИЗНАЦИ, ДЕВА, СТРЕЛЕЦ Съдбата ви облагодетелства и ще ви възнагради

Променливият воден знак Риби ще бъде домакин на пълнолуние, което е точно във вторник, 21 септември, призовавайки ви да излезете от главата си и да влезете във вашата интуиция и дух.

Този път обаче не всичко е емоционално тежко , благодарение на присъствието на Меркурий и късметлията Юпитер. Ето какво означава това и как можете да се възползвате максимално от това щастливо Рибешко пълнолуние.
Какво означават пълните луни

В астрологията Луната служи като ваш емоционален компас, управляващ вашата интуиция и чувство за сигурност .

И независимо от това как лунното събитие удря вашата натална карта , можете да забележите нейната интензивност, но ако тя взаимодейства с вашата карта по значителен начин (повече за това по -долу), бихте могли да се почувствате мрачни, емоционални или чувствителни. Основното нещо, което трябва да имате предвид обаче, е, че пълните луни служат като ценни контролни точки за изследване на дълбоко вкоренени чувства и завършване на една глава, преди да преминете напред в друга.
Теми на пълнолунието на Риби през септември 2021 г.

Водният знак Риби се управлява от мистичната планета на илюзията Нептун и управлява дванадесетия дом на духовността, кармата, мечтите и личните въпроси. Хората, които имат знака Риби, са супер състрадателни, съпричастни, емоционални, артистични и често психически. Те са креативни, романтични мечтатели, които безсрамно перчат розови очила, докато плуват през живота. Но те са готови да плуват в дълбокия край на собствените си трудни, сложни, понякога болезнени емоции и като основни съпричастници са склонни да улавят емоциите на другите хора и да ги носят наоколо. Това може да е малко прекалено за чувствителен рибен човек, поради което поставянето на граници е толкова необходимо за тяхното благосъстояние.

Промяната на сезона лято с есента, падаща се едновременно с емоционално, подтикващо към кулминацията пълнолуние, със сигурност може да бъде драматична, но ключов аспект на лунното събитие е положителен, повдигащ оптимизъм. Планетата на комуникация, Меркурий, ще образува хармоничен тригон към Юпитер, планетата на късмета, само час преди пълнолунието, задавайки весел, слънчев тон за нашите комуникации. Очаквайте сърдечни, лечебни разговори с близки, пристигането на новини, които сте чакали и желали.

Трябва също да се отбележи, че Луната се намира до Нептун, нейния владетел, което показва засилена емоционална чувствителност плюс засилена интуиция и психическо възприятие. Сънищата биха могли да бъдат по -ярки и може би ще бъде по -трудно да се изтръгне истинското от въображаемото.

И тъй като пълнолунието се случва при 28 градуса на Риби-почти в Овен, което е противоположният/сестрински знак на Везните-докато Марс, ориентиран към действие, се намира само на 3 градуса от кардиналния въздушен знак Везни, те се считат за слаби противопоставяне, поставяйки основите на дълбоките, непризнати досега чувства, които потенциално могат да достигнат точка на кипене, подтиквайки огнената драма . Но Марс в противоречивите на конфликти Везни е по-склонен да избягва конфронтацията, а Луната в Риби е по-загрижена за духовното благополучие и изцелението, така че страстните взривове могат да бъдат изгладени по-бързо, отколкото при по-нестабилна пълнолуние.
Всичко казано показва, че това пълнолуние е оцветено предимно от щастливи, оптимистични вибрации и има потенциала да ви остави да се чувствате по -духовно осъзнати, съсредоточени и вдъхновени.

На кого пълнолунието на Рибите ще повлияе най -много

Ако сте родени под знака на Рибата – приблизително от 19 февруари до 20 март – или с вашите лични планети (слънцето, луната, Меркурий, Венера или Марс) в Риби, вие ще почувствате силно това пълнолуние. Бихте могли да почувствате, че въображението ви е увеличено и е по -лесно да се настроите и да се доверите на интуицията си.

По същия начин, ако сте родени в променлив знак- Близнаци (променлив въздух), Дева (променлива земя) или Стрелец (променлив огън)- бихте могли да почувствате укрепващия духовността и въображението тон на това пълнолуние.