След 15 години вярна служба при Слави Трифонов Краси Радков му обърна гръб

След 15 години вярна служба при Слави Трифонов Краси Радков му обърна гръб и се вля в екипа на неговия основен конкурент в тв бранша – Магърдич Халваджиян. Комикът влезе на мястото на емигриралия Васил Василев-Зуека, който си партнираше с Геро във воденето на „Маскираният певец“ в предишните сезони.

Радков не за пръв път е ухажван от Халваджиян, но чак сега успял да се спазари за траен ангажимент. Комикът, чиито номера в шоуто на Слави отдавна се изтъркаха, нямал търпение да се пробва в ново амплоа и да избяга далеч от началника си диктатор, макар и за кратко. За да подпише договор с конкуренцията, Краси, разбира се, поискал съгласието на самия Трифонов. Той нямало как да откаже, тъй като за старта на кабеларката му арменецът пък му отстъпи Димитър Рачков, за да може да повдигне рейтинга на вече изтърканото му в годините шоу. Сега дошъл моментът Дългия да върне жеста.

Част от хонорара, който Радков е взел от „Маскираният певец“, ще влезе директно в джоба на учиндолеца, който му е продуцент и печели на гърба на всичките си артисти, прибирайки им процент от всеки страничен доход. Актьорът бил съгласен да подели заработено с шефа си само и само да се върне отново в една от най-гледаните телевизии, след като кариерата му започна бавно да запада, откакто шоуто на Слави бе безславно изритано от ефира на Би Ти Ви.

Краси обаче нямало трайно да остане в ротата на Халваджиян. „Взехме го назаем“, коментира арменецът, който близо 2 десетилетия води разпалена война със Слави Трифонов. Двамата кръвни врагове се сдобриха едва преди малко повече от година, когато взеха взаимното решение да оттеглят делата си един към друг, които дълго време се влачеха в софийските съдилища. Чалгарят съдеше Маги и брат му Джуди, че излъчвали кадри от шоуто му в „Господари на ефира“, те пък също му върнаха жеста и заведоха насрещно дело.

Това е трети обрат в отношенията между учиндолеца и арменеца. Навремето Магърдич снимаше всички клипове на Трифонов и двамата си другаруваха непрекъснато. После обаче Слави се настроил срещу Маги, след като той успял да реализира някои от най-рейтинговите предавания в родния тв ефир и го догонил по милиони, пише „Ретро“.