Много неочаквано Андреа повдигна завесата на личния си живот

Поп фолк дивата Андреа най-накрая отговори на феновете си, които месеци наред се чудеха какво се случва в личния й живот, където по всичко изглежда, че има сериозни промени.

В скорошен пост блондинката внесе яснота по темата и сподели до какви изводи е стигнала в последно време, просто защото е започнала да прави нещо, което явно не е правила достатъчно досега – да обича себе си.

„Когато започнах да обичам себе си, разбрах колко силно мога да засегна някого, ако го пресирам да изпълни желанията ми, преди да им е дошло времето, и човекът още не е готов… дори този човек да съм самият аз. Днес наричам това „уважение“, посочва тя, пише Блиц.

Сред другите плюсове и изводи, които Андреа посочва, е свободата от всичко, което вреди на здравето ѝ – храна, хора, вещи, ситуации, всичко онова, което я е теглило надолу до този момент.

Певицата споделя, че е престанала да прави грандиозни планове за бъдещото си, а днес прави само онова, което ѝ носи радост и щастие. Много от феновете й са убедени и че има нов човек в живота й, което вероятно тя тепърва ще разкрива.