Лъсна пикантна тайна за Цънцарова и мъжа й

Амбицията на Мария Цънцарова за малко да й коства предложението за брак. Разследващата репортерка на Би Ти Ви има много комични истории, свързани с обичта й към професията и жаждата да се доказва.

Чаровната блондинка от Карлово е партнирала на Антон Хекимян в сутрешния блок, отменяла е Светослав Иванов в „120 минути“ и Цветанка Ризова в „Лице в лице“, а от миналия месец вече е водеща в новия сезон на „Тази събота и неделя“.

Желанието на Цънцарова да се се докаже в професията си обаче граничи с абсурда. Мария е работохолик до мозъка на костите си и най-редовно близките й страдат от отдадеността й към задълженията й в телевизията. Най-често потърпевш от това е съпругът й Симо Голев. Двамата се знаят още от училище, но се залюбват в студентските си години.

Заради амбицията на Цънцарова да изпъкне сред останалите в нюзрума на Би Ти Ви, преди години тя пропуснала рождения си ден, защото вместо най-верните си приятели, събрали се да полеят празника й, предпочела да отиде на снимки. Нещо повече – вместо във вдигане на наздравици, вечерта за напористата журналистка преминала в полицейското управление, където била привикана да дава показания.

„Всички се бяхме събрали, а тя отиде на снимки, уж за половин час, да отметне малко работа. В крайна сметка бе извикана на разпит заради човека, когото разследваше. И двамата стигнаха до Районното. Ние чакахме до полунощ, празнувахме без нея. По-късно разбрахме, че същата вечер Симо е трябвало да й предложи брак, защото там бяхме най-близките й хора. Това все пак се случи, но месец по-късно, на неговия рожден ден“, повдигнаха завесата на събитията, предшествали брака на Цънцарова нейните две куми и най-верни дружки в тв средите – Надя Ганчева и Марина Стоименова.

Двете репортерки неведнъж са били поставяни на втори план от водещата на „Тази неделя“. Спомнят си и за друг случай, в който трите отишли на море. Русата амбиция обаче прекъснала почивката им, след като на плажа журналистическият й нюх внезапно се пробудил. Мария извикала оператор, за да направи репортаж за… плуващи коне.