Зрителите на „Игри на волята“ на бунт срещу Мани: „Пълна трагедия! Много е проста!“ (Снимки)

В „Игри на волята“ напрежението расте с всеки изминал епизод. А сред зрителите се надига вълна на недоволство към една от участничките, която според тях е толерирана от водещите и не заслужава да остане в предаването.

Става дума за сексапилната Мани .

Игри на волята Мани

Втората номинационна битка за седмицата в „Игри на волята: България“ завърши с победа за Жълтите. Благодарение на Борис племето изпълни своята основна цел и ще остане цяло още една седмица. Въпреки раните по ръцете от първата номинационна игра, рекордьорът на Гинес успя да остане най-дълго на платформата над водата.

При Бойците в тежката задача най-добре се представи Кремена, която даде всичко от себе си, но не успя да грабне първото място от Борис. Спечеленото предимство позволи на Жълтите да извадят Стоян от Бойците от номинационната битка.

Плановете на Бойците за предстоящите номинации на племенния съвет бяха тотално разбъркани, след като Ралица предложи сделка на Мани. Срещу 50 златни гроша Мани си закупи два допълнителни гласа, с които имаше шанса да избере кой да отиде на битка за спасение заедно с нея. Тя посочи Калоян като най-слаб играч от мъжете и даде и трите си гласа за него.

Това предизвика булни коментари в социалната мрежа Фейсбук. Ето и малка част от тях:

– На водещата как не й омръзна да защитава Мани. Това е някакъв ужас, не, по-точно пълна трагедия.

– Тази вечер гледахме новия вид силикон – говорещ. Идва с допълнилни екстри – самочувствие без покритие и кънтеж в главата. По евтината опаковка ще го познаете.

– Мани не стига, че никъде я няма, ами е много проста, изгърмя си парите на вятъра, нищо, че Калоян имаше 3 гласа.

– На бас, че утре ще има нагласена игра от продукцията в полза на Мани, доказаха го с всяка елиминация – става все по-абсурдно.

– Помнете ми думата, пак няма да отпадне само и само да има интрига и зрителски интерес! Продукцията губи от загуба на такива персонажи! Ама Неделчо ме кефи, като му видя очите клепнали наполовина, изпаднал в транс по математика да пресмята!