Снимки на бившия приятел на Мелания Тръмп – когато го видите, всичко ще ви стане ясно! (Снимки)

Бившата първа дама на САЩ Мелания Тръмп е омъжена жена от 13 години. Като се има предвид този дълъг период, е трудно да си я представим с мъж, различен от Доналд Тръмп.

Но преди да каже съдбовното „да“ на бившия американски президент Доналд, бившият модел имаше любовници, които медиите, колкото и да се опитваха, не можаха да открият, след като Мелания се омъжи и стана г-жа Тръмп.

Мелания и Доналд

Мелания се среща с Доналд на Седмицата на модата през 1998 г., когато е само на 28 години. Въпреки че тогава Доналд е във втория си брак с актрисата Марла Мейпълс, това не му пречи да покани интригуващата словенка на любовна среща. Както Мелания обяснява на медиите: „Разменихме си телефоните и останалото е история“.

Доналд Тръмп и Мелания

След сватбата във Флорида през 2005 г. двойката има син Барон и скоро след това Тръмп решава да се кандидатира за президент.

Веднага щом Доналд влезе в Белия дом, репортерите искаха да научат повече за съпругата му. Въпреки че им беше трудно да направят това, те все пак надушиха следа – Юре Зорчич .

Мелания и Зорчич са имали афера, докато атрактивната екс-Първа дама е живяла още в Словения, по-точно седем години преди да срещне Доналд.

„Беше като във филм. Беше горещ летен ден през 1991 г.и беше нова сутрин за политическата ситуация в страната ни, която беше потънала във война. Градът беше празен и блокиран от военните. Карах мотоциклет и забелязах момиче на улицата – коя е тя? „Тъй като я харесвах, я последвах“, разказва Зорчич пред ABC.

Юре Зорчич

Според него той е бил във връзка с Мелания няколко години, а след това в средата на 90 -те тя решава да напусне страната и да потърси професионалното си щастие в модните центрове – Италия, Франция и накрая Америка.

Както „Vanity Fair“ писа, преди Доналд Мелания не излизала често на любовни срещи с други мъже и това е единственият сред тях, който е известен.

Юре Зорчич мелания

Въпреки че въз основа на историята мнозина очакваха да видят Джеймс Дийн от Словения, след публикуването на неговите снимки има съмнения дали нещо наистина се е случило между Мелания и Зорчич или това е просто измислена от него история.

Мелания Тръмп бивш