Синът на Гущерови стана на годинка с торта уникат и бутиково парти (Снимки)

Една от най-известните светски двойки у нас, Светлана и Християн Гущерови , имаше страхотен повод за семеен празник. Синът им Добромир навърши годинка и, както повелява традицията, семейството отбеляза повода както подобава.

И макар на снимките от рождения ден да не присъства самият рожденик, в няколко сторита в Инстаграм гордата майка показа кадри от семейния празник, който е започнал още след полунощ, когато бившата плеймейтка и настояща бизнесдама е получила от съпруга си букет от поне 150 рози като благодарност за това, че му роди син, който да продължи фамилията Гущерови.

букет рози

За малкия рожденик изненадите пък са започнали от сутринта с пъстра дизайнерска торта с Мечо Пух и решена в синьо и зелено декорация с балони.

торта мечо Пух

„Честит Рожден ден, сине! Обичаме те, безкрайно много! Във всеки един живот бихме избрали теб за наш син, защото усмивката ти ни дава смисъл“ – така Гущерови поздравиха детето си. То се роди в абсолютна секретност миналата година.

Голямото събитие бе запазено в тайна и чак няколко седмици по-късно Гущерова издаде в социалните мрежи, че е дарила със син съпруга си и с първи внук сват си – бившия депутат и бизнесмен Добромир Гущеров.

украса рожден ден

от останалите снимки виждаме, че малкият Добромир е имал огромни подаръци за първия си голям празник, а украсата на събитието е била издържана изцяло в синьо – като за момченце.

Гущерова стори