Най-съдбоносното Пълнолуние е на 20 октомври: ТЕЛЕЦ, значителна промяна във вашия жизнен път. ДЕВА, финанси и материални печалби

Темата за Пълнолунието в Овен, което се случва на 20 октомври излиза със старото и с новото. Пригответе се да си тръгнете, за да освободите място за наистина балансирани отношения и обширни промени, водещи до положителен растеж.

Космосът е важен, за да получавате, а пълнолунието ви осигурява енергията, необходима за напредване и активно възстановяване на вашите индивидуални желания.

С Луната в индивидуалистичния знак Овен и слънцето в знака на отношенията, Везни, получената енергия ще разкрие истинските ви индивидуални нужди и желания във всички взаимоотношения: работа, лични и любов. Ако има междуличностна динамика, която вече не е в баланс за вас, Пълнолунието в Овен ви насърчава да поемете водещата роля и да я промените.

Какво да очаквате от Пълнолунието в Овен, според вашия знак

Овен

Това ще бъде най -енергизиращото пълнолуние в годината за вас, както се случва във вашия знак. Вие сте първият знак и водач на зодиака. В житейския ви път е да бъдете лидер в собствения си живот и да поставяте нуждите си на първо място, иначе може да се почувствате изтощени. Онези, които разбират и почитат кой сте, ще останат. Това лунно събитие разкрива дисбалансите във вашите взаимоотношения и ви дава мотивация да наклоните везните във ваша полза.

Важно е да промените споразуменията, които не ви служат в момента, така че очаквайте да се появят нови положителни възможности в резултат на създаването на това пространство. Това се дължи на положителната връзка между слънцето на Везни и Марс във вашия договорен сектор с благосклонния Юпитер във Водолей в областта на вашите надежди, мечти и желания. Време е да пуснем старото, за да направим място на новото.

Твоето утвърждение на пълнолуние: Привличам към себе си само положителни и полезни взаимоотношения. Застъпвам се първо за моите нужди, за да могат другите да ги уважават.
Телец

Пригответе се за смяна на мисленето, Телец. Като знак, управляващ отношенията, може да ви се стори предизвикателство да се застъпите за себе си. Сега луна в Овен осветява вашето подсъзнание и променя старите модели на вяра. Ако сте преуморили себе си, можете да почувствате желанието да промените работните си навици, ежедневието и да практикувате грижи за себе си. Изберете динамика, която е положителна за вашето здраве.

За някои Телци този път също може да инициира значителна промяна във вашия жизнен път и кариера. Това се дължи на договорно основаната връзка между Меркурий във Везни във вашия работен сектор и Сатурн във Водолей във вашата кариера. Планетарна връзка като тази обикновено ще доведе до нови споразумения, които могат да осигурят дългосрочна стабилност. Вслушайте се в резонанса си и позволете на това да насочи пътя напред.

Твоето потвърждение на пълнолуние: Докато се грижа за физическите и духовните си нужди, тялото ми ще се грижи за мен. Освобождавам стреса и притеснението и прегръщам сбъдването в съответствие.
Близнаци

Вашата истинска визия и креативност ще бъдат разкрити по време на луна в Овен. Сътрудниците и колегите може да се изместят по това време, освобождавайки пространството, необходимо за вас, за да продължите след вашия проект. Това ще бъде инициирано от луната в Овен във вашия мрежов сектор и слънцето Везни във вашия пети дом на творчеството. Очаквайте нови положителни контакти и възможности за развитие, особено чрез вашата мрежа и контакти.

Като комуникационен магьосник на зодиака можете да почувствате тласък в иновативни идеи и нови стратегии. Вселената дава видимост на вашата работа през това време, благодарение на връзката между слънцето на Везни и щастливия Юпитер във Водолей. Може би стартирането на нов проект онлайн, където той може да достигне до по -широка аудитория, може да се прояви. Това е време на личностно израстване чрез освобождаване на старото. Прегърнете го!

Твоето потвърждение на пълнолуние: Имам увереност в моето творчество. Гласът ми е важен и други могат да се учат от моята истина.
Рак

Време е за голямо разкритие в кариерата, Рак. Луната е планетарната ви владетел , така че лунните цикли ви засягат повече от другите зодиакални знаци. Пълнолунието в Овен осветява вашите индивидуални нужди и посоката, по която трябва да се движите по своя жизнен път. Това е време, когато истинските ви лидерски умения ще блеснат и вие ще решите кой път е най -подходящ за вас. Астрологически това се влияе от напрегнатата връзка между пълнолунието и трансформиращия се Плутон в Козирог. По това време могат да се появят нови споразумения, договори и проекти.

Някои Раци също могат да финализират инвестициите в нов дом или да се опитат да подобрят споделените ресурси в брака към по -балансирана динамика. Не забравяйте да определите какви са вашите нужди, за да ги удовлетворите наистина.

Твоето потвърждение на пълнолуние:Възможностите, които са предназначени за мен, никога няма да ме подминат. Обхващам първо това, което е в съответствие с душата ми.
Лъв

Това е мощно време за начало на връзки и обширни хоризонти, Лъв. Пълната луна в Овен влияе върху договорите, комуникацията и международните въпроси. Очаквайте да се появи нова възможност, която ще промени динамиката на вашата работа и ежедневието. Това може да задейства съвсем нов график, който е необходим, за да реализирате визията си.

Също така очаквайте да се сключат важни договори и споразумения по това време. Слънцето във Везни е във вашия комуникационен сектор и образува хармонична връзка с късметлията Юпитер във Водолей във вашия седми дом на взаимоотношения. По това време могат да се образуват нови отношения, които ще се окажат по -положителни за вас в дългосрочен план.

Твоето потвърждение на пълнолуние: Моята светлина е предназначена да свети! Сътруднича с тези, които ми позволяват също да се наслаждавам на прожекторите.
Дева

Енергичен прожектор се поставя върху вашите споделени ресурси, ипотеки, заеми или правни въпроси. Финансите и материалните печалби също могат да бъдат най -важните за вас по време на пълната кръвна луна в Овен. Ако сте закъсняли, сега можете да започнете да набирате инерция напред. Разговорите ще осигурят пробив.

Можете също така да бъдете повлияни да разгледате по -отблизо финансите си или да поискате повече пари. Помнете какво ви е необходимо, за да се чувствате ценени, и го поискайте.

Твоето утвърждение на пълнолуние: Парите ме следват и текат безкрайно към мен. Винаги получавам това, което струвам, и позволявам изобилието си да се разпространява сред другите.
Везни

Вие сте в светлината на прожекторите по време на пълнолунието в Овен. Слънцето е във Везни и подчертава динамиката на вас и вашите отношения. Къде сте дали повече и не сте получили в замяна? Космосът ви подтиква да балансирате това, което не е хармонично, и да насочите дискусията към вашите нужди и желания.

Това също е време на огромна промяна, когато става въпрос за вашия дом и семейство. Луната в Овен във вашия договорен сектор и Слънцето във Везни ще образуват трансформационна връзка с Плутон в Козирог. Това планетарно изравняване представлява промяната на старите структури във вашия дом с цел подобряване на стойността или инвестицията. Нови споразумения, промяна в житейската ситуация и ремонти могат да се проявят за вас.

Твоето потвърждение на пълнолуние: Моят дом е моят замък и аз създавам двореца, който заслужавам. Ресурсите, от които се нуждая, ще ме намерят.
Скорпион

Нови разкрития по отношение на вашата работа, здраве и уелнес ще изплуват, Скорпион. Пълната луна в Овен е тази област от живота ви и ще донесе инерция, призовавайки ви да направите промени.

Можете също така да започнете да променяте ограничаващата вяра да поставяте другите пред себе си, особено на работното място. Може би е имало известно напрежение с колеги или с тези, които работят за вас. Чрез тази трудност може да дойде осъзнаването, че определена динамика вече не работи. Пълнолунието в Овен ви подтиква да възприемете лидерските си умения и да направите правилния следващ ход за вас.

Твоето потвърждение на пълнолуние: Аз съм лидер в ежедневието си. Казвам „не“ на кой или каквото ме изтощава и запазвам само това, което ми служи.
Стрелец

Това е време за личен растеж и късмет за вас. Пълната луна в Овен осветява нови възможности за инвестиции, вашата творческа визия и бъдещи цели. Плутон в Козирог във вашата втора къща на материалност, пари и собствена стойност, а космосът подготвя сцена, за да изравните и промените финансовата си структура. Могат да се развият нови договори и дискусии около тази област на живота.

Възможности за растеж и разширяване също могат да се развият от вашата мрежа или група за приятелство. Това се дължи на положителното влияние на планетата на късмета и разширяването, Юпитер във Водолей, на пълнолуние.

Твоето утвърждение на пълнолуние: Привличам и не гоня възможности. Това, което е предназначено за мен, винаги намира пътя си към мен.
Козирог

Пълнолунието носи движение в емоционалния ви свят, дома и кариерата, Козирог. Сценариите, които са тествали вашите ценности, сега могат да започнат да разкриват какво трябва да се промени лично за вас. Професионалните споразумения, отношенията и това, от което се нуждаете в тази област на живота, са основна тема за вас. Пълнолунието ви подтиква да идентифицирате емоционално нуждите си и да се придвижите в тази посока.

Очаквайте нов поток от приходи или увеличаване на сегашния в резултат на приемането на подходящите за вас възможности.

Твоето утвърждение на пълнолуние: аз водя с истинските си емоции. Докато ръководя живота си по -автентично, съгласуваните възможности текат безкрайно към мен.
Водолей

Комуникацията е ключова по време на пълнолуние, Водолей. Това активира вашия трети дом за комуникация, внасяйки ключови дискусии и договори. Можете да се почувствате достатъчно смели, за да говорите своята истина и да споделите това, което ви е на сърцето в този момент. Пълнолунието подкрепя това чрез овластяваща връзка с планетата на растеж, Юпитер, във Водолей. Макар че това може да изисква известна смелост, това ще доведе до по -добра ситуация.

Това може да се почувства като положителен момент на личностно израстване чрез промяна на отношенията ви с другите. Прегърнете го!

Твоето утвърждение на пълнолуние: Племето ми ме подкрепя. Който трябва да бъде в живота ми, винаги ще ме намери.
Риби

Парите и вашите материални придобивки се променят под светлината на пълнолунието Овен. Това може да се отнася до въпросите на дома или преструктурирането на ресурсите и начина на тяхното споделяне. Овенът е знакът, управляващ индивида, така че този път е осъзнаване на това, от което се нуждаете, за да се чувствате финансово сигурни. Разгледайте подробностите, договорете се и се уверете, че везните са балансирани.

Скрити подробности или информация могат да излязат наяве, които също могат да ви повлияят положително финансово. Това се дължи на пълнолунието, което образува благоприятна връзка с късметлия Юпитер във Водолей във вашия 12 -ти дом. Преструктурирането на вашите финанси по иновативен и уникален начин може да ви бъде от голяма полза сега.

Вашето утвърждение на пълнолуние: Парите са безкраен ресурс. Освобождавам стреса и притеснението и приветствам изобилието и баланса.