Майката на Анджелина Джоли направо я засенчи по красота! СНИМКА

Ако харесвате Анджелина Джоли и смятате, че тя е една от най-красивите жени в света, трябва да видите как е изглеждала майка ѝ на младини. Двете са като две капки вода.

Изключителна женственост и магнетичен поглед.

Марчелин Бертран е родена в Чикаго, Илинойс на 9 май 1950 г. в семейството на Луис и Ролан Бертран, един от първите заселници в Нова Франция, Квебек. Изучава актьорско майсторство в школата на Лий Страсбърг. Тя се жени за актьора Джон Войт през 1971.

През 1973 се ражда синът им Джеймс Хейвън, а 2 години по-късно на бял свят се появява дъщеря им Анджелина. През 1976 Джон и Марчелин се разделят заради изневяра от негова страна, а през 1978 официално се развеждат.

Анджелина Джоли майка

Анджелина Джоли бебе

Бертран изоставя актьорската си кариера, за да се грижи за децата си, с които има много силна връзка. Има романтични отношения с документалния кинематографист Бил Дей (от 1978 до 1993). Благодарение на него тя се запалва по документалното кино и става изпълнителен продуцент на множество документални филми.

Мишелин Бертран

За съжаление, тя се разболява от рак на яйчниците и след близо 8-годишна битка с коварната болест умира през януари 2007. Анджелина преживява много тежко загубата ѝ, тъй като двете са много близки.

майката на Анджелина Джоли

Анджелина майка

Мишелин Бертран млада

„Изгубих своята майка през 30-те си години. Когато сега се върна назад към това време, мога да видя колко много ме е променила нейната смърт. Да загубиш майчината любов и топлота, меката прегръдка, е като някой да те отвие и да вземе защитното ти одеяло“, сподели преди време Джоли.

Анджелина Джоли с майка си

Анджелина Джоли родители

„Обожавах я. И я обичах. Но със смъртта си тя ми напомни за това, което наистина е важно. И най-странното – да се съхраниш за тези малки хора, които отглеждаш.“