Мъдрите хора са го казали: Тежките времена раждат силни мъже! Морунов го доказва в „Игри на волята“: България

Тежките времена раждат силни мъже, са казали по-мъдрите от нас. Може би трябва да се радваме, че не го виждаме на практика, а в риалити шоу, но постъпката на Морунов в „Игри на волята“ е точно присъща за един силен и истински мъж.

Ако сте пропуснали, в драматичен номинационен съвет пожарникарят реши да изпрати себе си на номинация, вместо някой друг от племето на Бойците. „Аз в работа съм свикнал да помагам на хората, това е цел номер едно. В Пожарната си имаме един девиз – първи влизаш, последен излизаш. Мисля, че този девиз в този момент е точно за мен. Аз ще отида на елиминационна битка и ако съм по-добър, ще се върна“, заяви той. „Или ще стана герой, или ще потъна с кораба“, категоричен бе Морунов.

Решението може би изненада мнозина, тъй като досега в шоуто бяхме свикнали мъжете да пращат жени на номинационни битки, за което понесоха не малко критики от същите тези жени, а и от зрителите. Но Морунов този път пое отговорност и това впечатли всички… зрители. Изненадващо или не само един единствен участник в Игрите поздрави онлайн Морунов за решението му.

„Браво, Морунов! Показа какво е да си истински капитан. Мъж на място“, поздравява го Валентин, който отпадна преди седмица. Сред зрителите обаче положението бе друго и те адмирираха Боеца. „Достоен, скромен, честен и правдив! От началото на играта до сега! Един човек, в който няма лицемерие и злоба! Ти си номер 1!“, пише Мария Лукайчева. „Морунов е истинският морален победител! Браво за постъпката! Другите могат само да му завиждат. Ако беше друг, щеше да си завърже гащите и да постъпи по друг начин“, констатира пък Даяна Христова. „Морунов, ти ме разплака бе човек. Адмирации!!! От ден 1 това беше човекът, който ми направи впечатление. Човек с главно Ч“, възхитена е Светлана Желева.

Всъщност така Морунов се превърна във вероятно единственият участник в шоуто, към който няма никакъв хейт, а дори напротив – постъпката му стана повод за нападки към другите участници.

Изображение: Красена Ангелова
Игри на волята