Свада във Фермата! Иван избухна срещу участник: Невменяем ли си?

Продуцентът Иван във Фермата видимо се ядоса на един участниците заради мръсен номер.

С приближаването на финала и мисълта за стоте хиляди награда, някои от участниците „Фермата“ не се поколебаха да нарушат правилата и да градят стратегия как да се доберат до заветната сума. Разбира се последва и наказание за Коцето, който се опита да посочи на Пламен кого мисли да изпрати на дуел тази седмица. В калта с пръчка бе написал буквите на Лори и Ивайло, като отчетливо сочеше името на Лори с цел да накара съучастника си да гласува за нея.

„Коцето има един проблем и това е моята несигурност. Лора и Коцето са деца, нека всеки сам да реши на колко години съм. Коцето написа буквите“, опита се наивно да се измъкне от ситуацията той. Опитите му да се направи, че не разбира за какво става въпрос ядосаха Иван.

„Извинявай в момента някаква невменяемост ли пледираш – Аз съм на 40 години ама, така като ме гледате преценете дали съм на толкоз“, репликира го водещия – Не говори за себе си в трето лице.

Заради очевидната конспирация, която сътвори Коцето, продукцията наказа Пламен, като го лиши от глас, а виновникът за случката получи и десетдневно ратайство, както и застрашаване от дуел следващата седмица.

Кадри видео БТВ