Нереално е! Извадиха забравени кадри с пророчество на Милен Цветков

Една от сензациите в италианския Х Factor е българката Нина Парис. Младата певица е първата чужденка, която стига толкова напред в надпреварата, а и преди да отпадне, беше последното момиче в шоуто. Рожденото име на Ника е Никол Паласчева.

„Казвайте ми както искате, само не Ники“, това каза тя в интервю на живо в сутрешния блок на Нова телевизия. Ника разказа откровено и естествено за пътя към славата в Италия. „Сега започваме да работим с бясна газ по нови песни!“, каза тя в разговор с Виктор Николаев и Мирослава Иванова .

Водещите пък бяха подготвили специална изненада, която трогна както Никол, така и зрителите. Те пуснаха част от интервю на бъдещата звезда като дете, което е направил загиналия журналист Милен Цветков. Той е един от хората, които първи за разпознали големия талант на момичето. Цветков кани Никол в предаването си, за да разкаже на всички за какво мечтае едно 10-годишно дете. „Какъв усет е имал Милен!“, възкликна Виктор Николаев, впечатлен как колегата му е усетил звездното бъдеще на Ника Парис.

кадри Нова телевизия