Изненадата! Ето кой печели „Игри на волята“

Огромна изненада очаква феновете на успешния риалити формат на Нова телевизия „Игри на волята“. Тази вечер е големият финал, а победителят в играта наистина е неочакван. Въпреки появилата се по-рано информация, че първото място ще грабне казахстанеца Андрей Гридин, победителят всъщност е… жена. Т.е. единствената, която се класира за финалните битки, а именно Паулина Горанов.

Снимките на шоуто „Игри на волята“ отдавна са приключили, като победителят се пази в пълна секретност. HotNews обаче научи от хора замесени в продукцията, кой е реалният първенец.

Симеон не е победител в състезанието, въпреки че засега изглеждаше, че той е очевидният лидер сред двете останали племена, тези на Приключеците и Бойците. Все пак напористия борец ще успее да се добере до финала, но ще се класира втори, твърдят запознати. В топ три ще остане и Андрей, като победител за първи път в историята на продукцията у нас е жена – хитрата полска кума-лиса, третата от козите в стопанството Паулина, наричана за по-кратко Поли.

Припомняме ви, че големия финал е тази вечер и на него ще видим битките на Паулина, Андрей, Неделчо, Симеон и Стратимир