Ето с кого Мария отпразнува третата си сватба! СНИМКИ

След няколко неуспешни опита да надене брачната халка на новия си любовник Мирослав, Мария най-накрая постигна целта си и за трети път се изпрати през олтара и без никакъв свян отново се закле във вярност.

За никого не е изненада, че новото завоевание на Мария е отново милионер, който я глези със скъпи подаръци. А фенове на звездата са отвратени, тъй като този път миньончето е виновна за раздялата на Мирослав със съпругата му, с която имат две деца.

Мария и Мирослав сключиха граждански брак. Този път Мария реши да не облича отново булчинска рокля, а вместо това се беше барнала с цветен тоалет. След като си смени фамилията и официално се води омъжена жена, тя отпразнува събитието с няколко близки приятелки.

Неотлъчно до нея бе и нейната майка Йорданка, която има противоречива слава в родния й град Стара Загора. Хората твърдят, че и тя на младини била мъжемелачка и избирала партньорите си по портфейла. Със сигурност продължава да хваща окото, вижда се от снимката с Мария от деня на подписването й с Мирослав.

Йорданка изглежда като сестра на дъщеря си. Явно доста добре поддържа себе си и посещава най-добрите специалисти в областта на естетичната медицина. Личи си, че е надула джуките си, но доста по-премерено в сравнение с Мария, чиито устни са пословични в шоубизнеса и често са предмет на подигравка.

„Това е денят, в който платените жени решават Да прекратят кариерата си на платени любовници-рискувайки, че ще получават това от бъдещия си съпруг-но дали ще им стига или не – въпрос на няколко месеца“, гласи един от острите коментари под снимките от важния ден за семейството на Мария.