Шокираща промяна с фокусника Данчо след „Фермата“ СНИМКИ

Илюзионистът и музикант Дани Белев, станал популярен покрай участието си във „Фермата“ има ново прозвище – Даньо Мароканеца.

Той остана блокиран в африканската държава Мароко, след като местните власти затвориха границите, заради новия вариант на COVID. „Това е Саид. Следващите дни ще трябва да се опознаем, защото мароканските власти решиха да затворят границите за неопределено време“, написа Дани. „Та да знаете вече може да ми викате Даньо Мароканеца.“

През следващите дни Дани споделяше снимки и видеа, на които показва „страданието“ си, че може да му се наложи да продължи почивката си по-дълго от предвиденото, пишат от LadyZone.bg.

В края на седмицата българските власти успяха да евакуират част от българите в Мароко, но ако се съди по Инстаграм постовете на 41-годишният участник от „Фермата“, той е решил да посрещне съдбата си мъжки и да изстрада ваканцията си докрай.

Дани Белев има влечение към екстремните спортове и, както се вижда от видеата му, не обича краката му да докосват земята и предпочита да се рее из облаците.