Бурни коментари след ултиматума на Костадинов ВИДЕО

Вчерашният ултиматум на лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, че дава 10-14 дни на правителството да реши за зеления сертификат и заканата да щурмува Народното събрание и Министерски съвет взриви мрежата.

„Възраждане“ ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за зеления сертификат. Ние ще настояваме той да бъде премахнат и, ако някой си мисли, че ще се откажем от тази наша борба, значи не познава нито мен, нито партията. Ако управляващите откажат да се съобразят, ще има нов протест. А на него, аз ви гарантирам, ще влезем не само в Народното събрание, но и в Министерския съвет, ако се наложи„. Тази закана отправи той чрез социалните мрежи.

Много от хората осъждат поведението му и начинът, по който прави опити да „яхне вълната“, както обичат да казват политиците.

Ето част от коментарите на зрителите на това видео в страниците на „Възраждане“ и Нова ТВ.

Костадинов, вие се вземате за нещо голямо да не се мислите за „свинарят Ивайло“. Не се опитвайте да яхате недоволството народно на обърканите люде. Не е време за революция. Като сте против „зелените сертификати“ и мерките излезте с ваши конструктивни мерки и предложения. Тогава всеки ще има възможност да ви прецени.

Боже, какъв е този. Слагайте каските да се пазите от 5G и се връщайте обратно към семплото си битие.

Докога ще бунтува държавата и ще се заканва къде ще влиза и излиза , много взе да си вярва ! Трябва му сертификат за психическо равновесие !

Човек с крайни възгледи.

Със здраве и се пазете от 5 G то ! 🤣

Предизвиквате тотално отвращение в масата нормални хора! А с тези ултиматуми и заплахи, хората се дразнят и ще ви контрират на въпросният ви нов протест! Играете игра, която няма да спечелите и разделяте все по-остро хората.

Разбира се има и много хора, които подкрепят Костадинов:

„Господин Костадинов под достойнството Ви е да се занимавате с такива келеши,които нямат нито вашата интелигентност пьк да не говорим за образование,не им обрьщайте внимание,те не го заслужават.Всички които са с вас няма да отстьпят,защото са истински бьлгари.“

„Може Хазарта да е прав,но няма право да обижда електората!Както и Костадинов да ги нахъсва!Някой да се самосезира!“

„Никоя революция не е постигната с мирни протести. Ако се обърнем към историята ще видим десетки примери. Всичко останало са празни приказки, които целят да налагат контрол, да всяват паника, да се стигне до точката когато няма да има съпротива а само марионетки.“

„Човека се бори срещу сертификата,много го плюват,но и те ще се радват да отпадне тази глупост.“

„Браво Констандинов само напред ние сме с теб ти си истински Българин“

Кадри видео Нова ТВ и ФБ „Възраждане“