Ася Капчикова най-сетне издаде на кого са кръстени трите ѝ деца с тези странни имена (Снимки):

Атрактивната Ася Капчикова приключи окончателно със стария си имидж и в момента я виждаме в съвършено ново амплоа – като примерна майка на трите ѝ прекрасни синове. А личният живот на русокосото изкушение е обект на много коментари, най-вече заради тайнствеността, с която самата Ася го е обвила.

Припомняме, че тя държа в тайна до последно и двете си бременности, като втория път се разбра, че е родила, няколко седмици след самото събитие. Друго интересно нещо са имената на синовете ѝ , които са, меко казано, странни за нашите географски ширини – Ивиан, Ианик и Ириан се казват тримата наследници на плеймейтката.

В разговор в социалните мрежи с почитатели Капчикова най-сетне обясни защо е избрала такива необичайни имена на тримата си синове и защо продължава да не показва баща им.

имена Капчикова

В разговор с фенове Мис Плеймейт обясни, че Ивиан, Ианик и Ириан са кръстени така заради родителите си и единия дядо, но запази останалите подробности в тайна. От Hotnews.bg обаче подозират, че във всяко име е намерила място първата буква на майка им-А, както и буквите на бащата и на дядото, който са И и Н.

Очевидно става въпрос за бащата на мъжа до нея, защото той самият измислил името на третия им син. Явно гаджето на Ася е богаташко синче, щом и трите деца трябва да са свързани с името на дядо си.

Капчикова не крие, че води луксозен начин на живот и има детегледачка, на която да разчита за помощ в отглеждането на хлапетата. Тя твърди, че не крие мъжа до себе си, но е категорична, че и трите й деца са все от него и той е много грижовен татко.

Капчикова синове

Капчикова мъж

Бившата на Криско го срещнала преди три години и това променила и нея, и живота й. Влюбените заедно решили да имат и трето дете, а Капчикова се шегува, че е готова и на още.

Капчикова снимка

Ася Капчикова

Тя все още има да сваля пет килограма от бременността, но пък е радостна, че коремът й е вече плосък и прибран.

Ася