Пророкът, говорещ в цифри, направи прогноза за човечеството до 2065 година:

Математикът Седик Афган става известен по целия свят още през 80-те години на миналия век. Едно време го наричаха пророк, който мисли в числа. Признатият гений на модерността точно предсказва разпадането на Съветския съюз, както и много други събития. Дали в прогнозите му има поне нещо положително, ще разберем в днешната статия.

Седик Афган започва да проявява интерес към числата от ранна възраст. Той е толкова умно момче, че на 7 години не отива в 1-ви клас, както всички деца, а веднага в 4-ти. Тъй като родителите му са били заможни хора, бъдещият математик получава престижно образование. И когато е на 19 години, написва първото си научно изследване. По-късно тази работа е призната за напълно нова посока в областта на теоретичната алгебра.

Младият гений е търсен студент в различни страни по света. Например в Америка той се изявява по време на състезание с най-модерните компютри от онова време. Мъжът успява да отговори на 400 сложни математически въпроса само за 6 минути, надминавайки електронния компютър. Въпреки големите възможности в чужбина, Седик решава да продължи обучението си в Съветския съюз.

Седик Афган млад

Математиката се превръща в смисъл на живота за Афган. Той не само прави много важни открития в научната област, но и измисля свой собствен начин за предсказване на бъдещето . При това с помощта на любимите му числащ. Докато е още много млад, Седик създава уникална формула. С нейна помощ математикът прави своите прогнози. Например, той предварително знае, че чернокож ще стане президент в Съединените щати и коронавирусът ще остане в живота ни за дълго време.

Той нарича своите изчисления общата формула на Вселената . Според него е лесно да се определи какво ще се случи в бъдеще с помощта на числата, тъй като математиката е точна наука: „Две плюс две винаги ще бъдат четири. Са четири, били са четири и ще бъдат четири. И нищо друго.“

формулата на Вселената

Седик е сигурен, че числата играят огромна роля в живота на всеки човек. Това се отнася за абсолютно всичко: номера на паспорти, телефонни номера и дори номера на апартамента. Афган не вярва в случайността и вярва, че всички събития са предопределени. Те обаче могат да бъдат изчислени предварително. Езотериците са на мнение, че Афган е успял да съчетае математическите закони и мистичната нумерология. Иначе как да си обясним точните му прогнози и предсказания?
Прогнозите на Седик Афган

В момента Седик Афган живее в Истанбул. Той работи върху книга, чрез която можем да научим всички тайни на Вселената. Според математика съдбата на всеки човек и държава се формира според определен програмен код. Всяка съдба има своя формула. Разбирайки как да работите с тях, можете да видите не само миналото, но и бъдещето. Самият учен уверява, че в изчисленията му няма никаква мистика.

Седик Афган изчисления

През февруари тази година математикът стана гост на добре познатата програма „Нека говорят“. Той разказа за предстоящите си прогнози. Така например Седик нарече коронавируса модерно оръжие, с което ще трябва да живеем дълго време. Афган увери, че през следващите 3 години няма да участваме в никакви конфликти между различни държави. Всичко това, направо в ефир, ученият подкрепи с богато украсени формули.

Ако вярвате на гения на модерността, след няколко години в света ще се появи ново обединение на държави. И 2025 г. ще бъде повратна точка за абсолютно всички жители на планетата. И на първо място, това ще се отрази на отношенията между държави, които преди не са могли да намерят общ език. Математикът Седик Афган уверява, че до 2055 г.

няма да има глобален конфликт в света – няма от какво да се страхуваме. Това наистина е успокояващо, тъй като времената са много бурни в момента.

Съвет на редакцията:

Седик Афган работи върху книга с прогнози до 2065 г. Засега той не е готов да сподели другите си прогнози. Въпреки това, което вече е известно, искаме да ви припомним една поговорка: „Уповавай на Бог, но сам не греши!“ Каквито и да са прогнозите на най-великите умове на човечеството (а Седик се смята за такъв), вие можете сами да решите съдбата си. Не забравяйте, че само от вас зависи какво ще бъде вашето утре. И само вие имате право да решавате какъв да бъде животът ви!