Започна наддаването за победителката в „Ергенът“

Задава се краят и развръзката на романтичното риалити „Ергенът. Зрителите са крайно възмутени от поведението на Виктория и се чудят защо не я изгониха след грозната сцена. Сценарият е друг и от продукцията до последно държат всички в напрежение. Коя дама ще спечели ще видим съвсем скоро, но дали тя е най-достойната феновете се съмняват.

Ма да си кажа честно, и трите му подхождат, имам чувството, че Викторчо като почне да мисли и го заболява главата.

Явно момента ,в който Алекс се отказва наближава.Предполагам,че няма да приеме розата.

Александра няма да приеме розата.

За да дават, че Виктор дава роза на Алекс, значи има нещо, което не е точно така..няма как да покажат първата финалистка в „очаквайте“.. вероятно Алекс ще откаже розата.

Загубих си времето да ви гледам! Пълно разочарование! Алекс да си тръгва час по скоро, изобщо не и там мястото! Виктор ми падна в очите тази вечер!

Ергенът си срина репутацията като не премахна агресивното зло същество продуцентите сгрешиха а зрителите останаха с лош вкус.

Типично по български изтече инфо за това, което направи Виктория днес, още преди доста време! И там стана ясно, че Алекс е разочарована от реакцията на Виктор и напуска предаването на финала и служебно печели Виктория, приятно гледане другата седмица😂

Повечето зрители са за Александра да спечели, но се съмняват това да се случи. Дали тя ще покаже достойнство на финала и ще откаже роза предстои да видим съвсем скоро.

Кадри БТВ