„Като две капки вода“ с ГРАНДИОЗНО парти след финала СНИМКИ

Грандиозен купон като за грандиозен финал – така поляха края на десетия сезон на „Като две капки вода“ участници, жури и водещи. Естествено, в сцена на партито се превърна популярният клуб на Кремена Халваджиян, Once upon a time, а от кадрите в Инстаграм личи, че афтър партито е било супер забавно.

афтърпарти Капки

Веднага след края на последния лайф целият екип, участници, водещи и жури се отправиха към центъра за едно разтърсващо парти, от което се появиха и шокиращи снимки.

Оказа се, че три от участничките са бойкотирали купона и не са се появили сред колегите.

Става въпрос за Алисия, Анелия и Крисия, които всички очакваха до последно да се присъединят към партито, но те не го направиха. И докато отсъствието на Крисия е разбираемо, тъй като тя загуби баща си преди броени дни, то Анелия и Алисия нямат извинение.

Капките купон

Те направиха лошо впечатление на всички и някои от екипа ги обявиха за надменни и недостойни. И без тях партито се оказа забавно, като в центъра на купона са били основно Моню Монев и Краси Радков.

Краси Радков купон

Всички останали участници бяха сред ВИП гостите на Маги и Кремена Халваджиян и видимо се забавляваха от сърце. Единствено Юлиан Вергов не бе забелязан от останалата част от екипа. Неговите колеги от журито Фънки и Хилда се забавляваха на макс.

Мариана Попова афтърпарти

Димитър Рачков отново бе в компанията на младата си приятелка Анита, като двамата не спираха да се прегръщат и целуват пред всички. А изглежда бившата плеймейтка много бързо е успяла да се сприятели с колегите на Рачков и видимо всички я приемаха и с радост си бъбриха с нея.

Капките купон

Дарин Ангелов афтърпарти
Капки афтърпарти Руслан
Капките купон
Краси Радков афтърпарти

Снимки – Once upon a time