Кондукторка свали пътник от автобус в Пловдив заради чанти

Кондукторка сваля от автобус на градския транспорт в Пловдив пътник. Това става ясно от видео, публикувано в една от пловдивските групи в социалната мрежа Фейсбук, видя Plovdiv24.bg.

„Вижте отношението към пътниците в автобус номер 37. Сложих си храната върху седалката, както виждате, не съм я предизвиквал по никакъв начин“, обяснява авторът на публикацията.

„Най учтиво пътника беше помолен да седне, но той беше готов да снима провокацията.си. При празен рейс пътникът трябва да е седнал с оглед безопасността, а багажа си да държи в ръце. Плаща се цената само на един билет“, отбелязва друг потребител на мрежата.

„Всеки ден ползвам градския транспорт. Случвало се е да ме обслужва и сниманата във видеото контрольорка. Тя много стриктно изпълнява задълженията си. Това, че българинът не се съобразява с надписи, изисквания и общоприети норми на поведение, говори само по себе си.

И аз съм правила тактично забележка на говорещи на висок тон, на ползващи телефон в автобуса, неносенето на маски и т.н. Резултат ще има само при наложени парични глоби. Напълно подкрепям действията на това служебно лице. Дори при първа възможност ще я поздравя лично!“, разяснява друга пловдивчанка.