Ти да видиш! Ето как е реагирал годеникът на Ева на целувките й с „Ергена“ (Снимки):

Една от най-симпатичните участнички в най-успешното риалити на годината, „Ергенът“, несъмнено бе младата певица Ева. На екрана станахме свидетели, как между нея и Виктор припламна искра и двамата си размениха целувки.

По-интересна обаче е реакцията на гаджето на певицата, който междувременно стана неин годеник, на въпросната размяна на ласки.

Оказа се, че Алекс, както е името на младия мъж, не я ревнувал от целувките с най-известния ерген в ефир. Припомняме, че певицата и мускулестият мачо се награбиха една вечер, когато се усамотиха извън къщата пред очите на цяла България.

Ева и Виктор целувка

Изпълнителката признава, че влиза в продукцията, въпреки че има гадже. Ева е поредната девойка, която е част от шоуто, докато е обвързана. Голяма част от момичетата признаха след шоуто, че са влезли в „Ергенът”, макар да имат човек до себе си.

Половинката на певицата – Алекс Кипров, имал пълно доверие на изгората си, пише „България днес”. Не се притеснявал, че любимата му ще се натиска с Ергена. Избраникът на красавицата бил наясно, че няма да му изневери, най-малко пред цяла България. Това разкри самата Ева.

Ева Ергенът гадже

„Целувките с Виктор не значат нищо. Това бе само една игра. Моят приятел не ме ревнува, защото знае, че обичам само него и никога не бих му изневерила”, казва Ева.

Певицата се аргументира за целувката. Тя разкри, че има голям опит като актриса и именно това й помага да не влага чувства и емоции в нея с първия ерген на България.

„Искам да припомня, че съм актриса. Участвала съм в доста сериали и филми. Редовно снимам в киноцентъра в Бояна. Знам как да го направя да изглежда като истинско, но всъщност да не е”, добави още певицата.

Ева и Ергенът

Ева Георгиева, както е пълното име на изпълнителката, иска мъжът до нея да прилича на баща й. Със сегашното й гадже Алекс са заедно от няколко години. Свързва ги музиката. Половинката на певицата е автор на песните й.

„Искам човекът до мен да прилича на татко”, казва Ева.