Лъснаха любовните игри на Благо Георгиев, искал да прави бебе и на… СНИМКИ

Любовните игри на Благой Георгиев лъснаха в момент, в който той очаква бебе № 5 от новата си приятелка и най-вероятно скоро и бъдеща съпруга.

Оказва се, че още докато бил със Златка Райкова, на която също направи дете, ексфутболистът редовно свалял различни пищни девойки по дискотеките. Една от тях е „Мис България 2020“ Венцислава Тафкова, с която се запознават в популярен столичен чалга клуб.

Освен с Тафкова, която явно Джизъса не успял да убеди да стане майка на поредното му дете, той си опитал късмета и с моделката Биляна Евгениева. Именно флирта му с нея става причина впоследствие тя да развали годежа си с покойния вече бизнесмен Христо Сираков, пише „Хотарена“.

В крайна сметка накрая Благо почукал на вратата на Златка Райкова, тя му отворила, а историята нататък я знаете. Как обаче ще реагира към днешна дата Райкова след всичко това, което едно по едно излиза наяве, можем само да гадаем. А като нищо да е хващала в крачка доскорошния си любим и с други девойки, докато двамата още бяха заедно.